Χάτσκεβιτς: «Το παιχνίδι στην Ελλάδα δεν θα είναι εύκολο»

Χάτσκεβιτς: «Το παιχνίδι στην Ελλάδα δεν θα είναι εύκολο»

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου μίλησε για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη δεν θα είναι εύκολο.

Ο Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κλήρωση της Ντιναμό Κιέβου με τον Ολυμπιακό και επεσήμανε την ανάγκη για μεταγραφές ενόψει των αναμετρήσεων με τους ερυθρόλευκους για τους «32» του Europa League.

Ο Λευκορώσος προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, ανέφερε πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση αυτή τη χρονική περίοδο και ότι το παιχνίδι στην Ελλάδα και στο Καραϊσκάκη δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τους ουκρανούς.

«Είναι σημαντικό για εμάς να συγκεντρώσουμε πληροφορίες και να προετοιμαστούμε για τον προσεχή αντίπαλό μας. Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση αυτή την στιγμή, αλλά η ομάδα έχει ιστορία. Σίγουρα το παιχνίδι μας στην Ελλάδα δεν θα είναι εύκολο. Θέλουμε να ενισχυθούμε. Έχουμε ανάγκη έναν επιθετικό και υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιους παίκτες. Ελπίζω να καταφέρουμε να κρατήσουμε τους δικούς μας παίκτες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ