Μαρτίνς : «Εχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες να προκριθούμε» (vid)

Μαρτίνς : «Εχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες να προκριθούμε» (vid)

Το πρώτο σχόλιο του Πέδρο Μαρτίνς για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Ντινάμο Κιέβου. Οι «ρεαλιστικές πιθανότητες» των Ερυθρόλευκων, η εμπειρία της ουκρανικής ομάδας στο Europa League και η μεγάλη ώθηση που μπορεί να δώσει ο κόσμος στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε το πρώτο σχόλιό του για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Ντινάμο Κιέβου στη φάση των 32 του Europa League, τονίζοντας τις καλές πιθανότητες των Ερυθρόλευκων για πρόκριση, την εμπειρία της ουκρανικής ομάδας στη διοργάνωση και την ώθηση που μπορεί να δώσει ο κόσμος στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Πορτογάλος εξέφρασε την άποψή του ως προς το στοιχείο που θα κρίνει την πρόκριση και έκανε λόγο για πολύ ισορροπημένο ζευγάρι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Olympiacos TV:

«Πραγματικά υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να προκριθούμε και στην επόμενη φάση, παρότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται σε μια καλή στιγμή και έχει πολλούς καλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές. Έχει μεγάλη ιστορία, είναι μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά αυτή τη διοργάνωση, ωστόσο πιστεύω πως τα δύο παιχνίδια θα είναι πάρα πολύ ισορροπημένα. Η ομάδα που θα μπορέσει να χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τις λεπτομέρειες μέσα στους αγώνες και να είναι πιο αποτελεσματική, θα είναι και η ομάδα που θα προκριθεί. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστούμε τα δύο αυτά παιχνίδια. Υπάρχουν πιθανότητες και είναι ένα ζευγάρι πολύ ισορροπημένο.

Για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι στο Γ. Καραϊσκάκης: «Γενικότερα είναι πολύ καλύτερο να παίζεις το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και το δεύτερο στη δική σου, με δεδομένο ότι το γήπεδό μας είναι η δύναμή μας και ότι οι φίλαθλοί μας είναι πάντα εκεί για να μας υποστηρίζουν. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι αδύνατο, όμως όπως και να έχει, ξέρουμε πως στο παιχνίδι που θα παίξουμε στην έδρα μας, ο κόσμος θα μάς βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαστε πολύ πιο δυνατοί μαζί τους. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να περάσουμε, όμως θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Μαρτίνς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ