Τσοκχονελίτζε: «Δύσκολη έδρα το Καραϊσκάκη, δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Τσοκχονελίτζε: «Δύσκολη έδρα το Καραϊσκάκη, δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ντιναμό Κιέβου, Ρέζο Τσοκχονελίτζε σχολίασε την κλήρωση των «32» του Europa League με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι μια δυνατή ομάδα.

Ο Ρέζο Τσοκχονελίτζε μετά την κλήρωση για τη φάση των «32» του Europa League αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Ουκρανικής ομάδας μίλησε για το Καραϊσκάκη, λέγοντας πως  είναι παραδοσιακά δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που συνεχώς αγωνίζεται στο υψηλό επίπεδο. Eμείς ωστόσο αυτό που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή είναι η προετοιμασία μας στην Μαρμπέγια. Τον χειμώνα, πρέπει να προπονούμαστε καλά, με στόχο να είναι πανέτοιμοι για τον αγώνα με τους Έλληνες

Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως το πρώτο παιχνίδι αναμένεται να λάβει χώρα στο γήπεδο τους, το οποίο είναι παραδοσιακά μια πολύ δύσκολη έδρα και η στήριξη που έχουν από τον κόσμο τους, είναι πολύ μεγάλη. Σε αυτό το παιχνίδι, καλούμαστε να δείξουμε την καλύτερη μας αγωνιστική κατάσταση, αλλά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μεταγραφικό σχεδιασμό για να δυναμώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ