Αποθεώνει τα… όργια Φορτούνη η UEFA! (vids)

Αποθεώνει τα… όργια Φορτούνη η UEFA! (vids)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή στο Europa League και έχει αναγκάσει την UEFA να ασχοληθεί με τις επιδόσεις του χαρακτηρίζοντάς τον «on fire» για την παρουσία του στη φάση των Ομίλων.

Ο Κώστας Φορτούνης διανύει μια από τις καλύτερες και πιο ουσιαστικές σεζόν της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Από τη αρχή της σεζόν βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και είναι η αρχή σχεδόν κάθε τι καλού στον Ολυμπιακό μεσοεπιθετικά. Οι κινήσεις του, οι εμπνεύσεις του και ο τρόπος που παίζει κάθετα και «σπάει» την μπάλα είναι μοναδικός και έχει αναστατώσει τις αντίπαλες άμυνες πολλές φορές.

Στην Ευρώπη μάλιστα έχει κάνει κατά γενική ομολογία τα καλύτερα παιχνίδια του. Όλα άρχισαν από τα προκριματικά του Europa League, όπου και ήταν ένας από τους παράγοντες της πρόκρισης του Ολυμπιακού στη φάση των Ομίλων με 2 γκολ και 3 ασίστ σε 4 παιχνίδια.

Κόντρα σε Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή του και συνετέλεσε τα μέγιστα στην πρόκριση του Ολυμπιακού στη νοκ άουτ φάση των 32. Δεν είναι μόνο το πέναλτι πρόκρισης κόντρα στη Μίλαν στο 82’ μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά συνολικά τα 3 γκολ και οι 2 ασίστ και η εικόνα του στο χορτάρι στις 6 αυτές αναμετρήσεις.

Κάπως έτσι η UEFA, επέλεξε να τον αποθεώσει στο επίσημο λογαριασμό της στο twitter, αναφέροντας πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι «on fire» στη φάση των Ομίλων με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 6 ματς,. ξεκινώντας τις προσπάθειές του από το κέντρο.

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1075035665874726916

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ