Οπαδική… τρέλα: Το κορεό στο Καραϊσκάκη, ο «χάρος» της Σέλτικ και το pyro show των οπαδών της Μίλαν (vids+pics)

Οπαδική… τρέλα: Το κορεό στο Καραϊσκάκη, ο «χάρος» της Σέλτικ και το pyro show των οπαδών της Μίλαν (vids+pics)

Ιστορίες οπαδικής τρέλας που «σημάδεψαν» την Ευρώπη την εβδομάδα που μας πέρασε: Το εντυπωσιακό κορεό στο Καραϊσκάκη, ο «χάρος» της Σέλτικ που… πήρε τους ταύρους της Λειψίας, το pyro show των οπαδών της Μίλαν και οι οπαδικές «μάχες» σε Ζάγκρεμπ και Βιέννη.

Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και στέκεται πάντα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, προσφέροντας τη στήριξή του στους «ερυθρόλευκους» παίκτες.

Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της περασμένης Πέμπτης απέναντι στη Μίλαν, όταν οι οπαδοί των Πειραιωτών γέμισαν ασφυκτικά το φαληρικό γήπεδο και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Το κορεό που ύψωσαν οι οπαδοί των Πειραιωτών πριν την έναρξη του αγώνα έκανε τον γύρο του κόσμου και άφησε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με ανοιχτό το στόμα.

Το κορεό ήταν εμπνευσμένο από τη γνωστή ισπανική σειρά «La casa de papel», με τους οπαδούς του Ολυμπιακούς οπαδούς να δημιουργούν το δικό τους «la casa del trofeo». Οι εντυπωσιακές εικόνες από την εξέδρα του «Γ. Καραϊσκάκης» έκαναν το γύρο του διαδικτύου και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να είναι αντικείμενο συζήτησης. Συγκεκριμένα, την Τρίτη ιστοσελίδα από το εξωτερικό δημιούργησε θέμα για τα όσα είδαμε στις κερκίδες των ευρωπαϊκών γηπέδων την περασμένη εβδομάδα και μεταξύ άλλων συμπεριέλαβε και το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού.

 

Εκτός από το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού, η εν λόγω ιστοσελίδα στο αφιέρωμά της έχει συμπεριλάβει επίσης τους φιλάθλους των Ραπίντ Βιέννης, Χάιντουκ Σπλιτ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σέλτικ, Σπαρτάκ Τρνάβα και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Στη Βιέννη, η Αούστρια υποδέχθηκε την Ραπίντ, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν εύκολα με 6-1, για την 18η αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος. Οι οπαδοί της Ραπίντ έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο της μισητής αντιπάλου τους και έκαψαν πανό των οπαδών της Αούστρια, με τις εικόνες από το «Τζενεράλι Αρενα» να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Στο Μιλάνο οι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν γιόρτασαν με πυρσούς τα 50 χρόνια ύπαρξης του συνδέσμου «Fossa dei leon». Ενας από τους μεγαλύτερους συνδέσμους των Ροσονέρι, με τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας να δημιουργούν ένα μοναδικό σόου.

Στο Ζάγκρεμπ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχθηκε την Χάιντουκ Σπλιτ στο μεγάλο ντέρμπι της Κροατίας. Στο στάδιο «Μαξιμίρ» έδωσαν το «παρών» οι οπαδοί και των δύο ομάδων, οι οποίοι άναψαν καπνογόνα και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Για την ιστορία, η Ντιναμό επικράτησε με 1-0 της μισητής της αντιπάλου με γκολ του Κατζιόρ.

Φωτογραφίες από τους οπαδούς της Ντιναμό:

Και της Χάιντουκ:

Εκτός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, εντυπωσιακό κορεό δημιούργησαν και οι οπαδοί της Σέλτικ στον αγώνα με την Σάλτσμπουργκ για το Europa League. Οι Σκωτσέζοι ύψωσαν ένα πανό που είχε σε κεντρικό πλάνο τον χάρο και δίπλα του υπήρχαν δύο ταύροι, που είχαν πάνω τους γραμμένα τα αρχικά της Λειψίας. Για την ιστορία, η Σέλτικ παρά την εντός έδρας ήττα με 2-1, πέρασε ως δεύτερη με 9 πόντους, ακολουθώντας την Σάλτσμπουργκ, που 6 στα 6. Η Λειψία έμεινε στην τρίτη θέση με 7 πόντους.

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το κορεό των οπαδών της Σπαρτάκ Τρνάβα στον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ για το Europa League. Το κορεό μάλιστα έγραφε από κάτω: «Ποτέ μην παραδίνεσαι».

Στο Ολίμπικο η Λάτσιο υποδέχθηκε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League. Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας ταξίδεψαν στην Ρώμη και στάθηκαν δίπλα στους παίκτες του συλλόγου, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα με καπνογόνα και κασκόλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ