Μπλαχίν: «Μικρό πλεονέκτημα για τη Ντιναμό, ότι το πρώτο ματς θα γίνει στην Ελλάδα»

Μπλαχίν: «Μικρό πλεονέκτημα για τη Ντιναμό, ότι το πρώτο ματς θα γίνει στην Ελλάδα»

Ο Ουκρανός πρώην προπονητής του ολυμπιακού υποστήριξε ότι αποτελεί πλεονέκτημα για τη Ντιναμό Κιέβου ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην έδρα της.

Ο Όλεγκ Μπλαχίν μιλώντας σε μέσα της Ουκρανίας υποστήριξε ότι η Ντιναμό Κιέβου έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στην υπόθεση πρόκριση έναντι του Ολυμπιακού, λόγω του ότι η ρεβάνς της αναμέτρησης διεξάγεται στο Κίεβο. Ο πρώην προπονητής των Ερυθρόλευκων τόνισε επίσης ότι με βάση τα ατομικά στοιχεία δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εκτός αυτού ο Μπλαχίν έκανε ξεχωριστή αναφορά στους οπαδούς του Ολυμπιακού και την συμπαράσταση που δείχνουν στην ομάδα τους. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όλεγκ Μπλαχίν:

«Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πολύ δημοφιλές. Είναι το νο 1 άθλημα και είναι σκληρό, οι ομάδες πάντα κυνηγούν τη νίκη και θέλουν να εκπροσωπούν τη χώρα κατάλληλα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη φάση των ομίλων με σοβαρούς αντιπάλους όπως η Μίλαν. Όμως με βάση τα ατομικά στοιχεία, η ελληνική ομάδα δεν είναι πάνω από τη Ντιναμό. Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού, οπότε οι προπονητές έχουν δουλειά να κάνουν. Κατά τη γνώμη μου, ένα μικρό πλεονέκτημα για τη Ντιναμό αποτελεί το ότι το πρώτο ματς θα γίνει στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα έχει την συμπαράσταση των θερμόαιμων και θορυβωδών οπαδών του και το παιχνίδι θα είναι πρόκληση για τη Ντιναμό.

Είναι σημαντικό για τη Ντιναμό να κάνει καλή χειμερινή προετοιμασία, να προετοιμαστεί ψυχολογικά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να τα δώσει όλα. Ίσως επίσης γίνουν καλές κινήσεις από την ομάδα του Κιέβου στο μεταγραφικό παζάρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ