Όλα καλά με Φορτούνη, «χλωμό» του Ομάρ ενόψει Ντιναμό

Όλα καλά με Φορτούνη, «χλωμό» του Ομάρ ενόψει Ντιναμό

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό για την κατάσταση του Κώστα Φορτούνη ενόψει το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, την ώρα που ο Ομάρ δύσκολα θα δώσει το παρών.

Την Πέμπτη (14/2), ο Ολυμπιακός ρίχνεται και πάλι στη μάχη του Europa League και υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου στο Γ. Καραϊσκάκης για τους 32 της διοργάνωσης. Το προπονητικό επιτελείο φαίνεται πως θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο, μιας και η κατάσταση του Κώστα Φορτούνη δεν εμπνέει πλέον καμία ανησυχία.

Ο μεσοεπιθετικός ηγέτης του Ολυμπιακού που έγινε αλλαγή στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ακολούθησε χτες εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ σήμερα θα προπονηθεί χαλαρά ώστε να είναι σε καλή κατάσταση το πόδι του κόντρα στους Ουκρανους.

Από την άλλη ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας αναμένεται να απουσιάσει όπως φαίνεται για ένα ακόμη ματς. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα μπει σταδιακά σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, με ρεαλιστικότερο ορίζοντα επιστροφής να είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ που έπεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ