Το «καθαρό» σκορ, τα ψυχικά αποθέματα και ο πρώτος στόχος του Μαρτίνς

Το «καθαρό» σκορ, τα ψυχικά αποθέματα και ο πρώτος στόχος του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός τα παίζει όλα για όλα απέναντι στη Ντινάμο. Μια νίκη με μηδέν στα μετόπισθεν το ιδανικό σενάριο για τους ερυθρόλευκους. Οι παίκτες πρέπει να βγάλουν αντίδραση και ο Μαρτίνς ζητάει πάνω απ’ όλα το καλό ξεκίνημα που δεν έγινε στην Τούμπα

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για το πολύ μεγάλο παιχνίδι με τη Ντινάμο Κιέβου στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τους Ουκρανούς και θέλουν να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για πρόκριση, απέναντι βέβαια σ’ ένα δυνατό αντίπαλο κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το έχουν υπόψιν οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά.

Είναι προφανές πως μια νίκη με «καθαρό» σκορ (ακόμα και με 1-0) θα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό γιατί είναι μεγάλη υπόθεση σε νοκ άουτ ευρωπαϊκά παιχνίδια να κρατήσει η γηπεδούχος ομάδα το μηδέν στην άμυνα. Έτσι και για τους ερυθρόλευκους θα είναι πολύ σημαντικό να μην δεχθούν γκολ από τη Ντινάμο και ο Μαρτίνς το επισήμανε στους παίκτες του.

Για να μην δεχθεί όμως γκολ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού απ’ όλη την ομάδα και φυσικά αποφυγή ατομικών λαθών, όπως αυτά που έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τα οποία στοίχισαν στους πειραιώτες. Αυτό είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα για τον Ολυμπιακό στην μεθαυριανή αναμέτρηση με τους Ουκρανούς.

Πάμε όμως και σ’ ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και δεν είναι άλλο από την αντίδραση που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ντινάμο.

Η ήττα στην Τούμπα και η κακή εμφάνιση ανήκουν στο παρελθόν κι αυτό ακριβώς είπε στους παίκτες του ο Μαρτίνς, λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Να ξεχάσουν το ματς της περασμένης Κυριακής και να αφοσιωθούν στο παιχνίδι με τους Ουκρανούς.

Και είναι ξεκάθαρο πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να παρουσιάσουν στο χορτάρι τα ψυχικά τους αποθέματα, να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους κόντρα στη Ντινάμο. Πρέπει να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός γιατί το ματς με τους Ουκρανούς είναι πολύ σημαντικό και θα είναι μεγάλη υπόθεση ν’ αποκτήσουν οι ερυθρόλευκοι προβάδισμα πρόκρισης μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, ο κόσμος δείχνει την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και αυτό θα βοηθήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού να δώσουν το 100% για να πετύχουν τον στόχο τους, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Τέλος θα πρέπει να σταθούμε και σε κάτι που θέλει πολύ ο Μαρτίνς και δεν είναι άλλο από το δυνατό ξεκίνημα στο ματς. Ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί την δυναμική που του δίνει η έδρα του, να μπει δυνατά στο γήπεδο για να δείξει στους Ουκρανούς ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή στο Καραϊσκάκη.

Να μπει δυνατά έχοντας πλάνο που θα του δώσει ισορροπία σε ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Αυτή η ισορροπία είναι και ένα από τα βασικά ζητούμενα για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι και το ξέρει καλά ο Μαρτίνς.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ