Σίγουρος για την ομάδα του ο Μαρτίνς

Σίγουρος για την ομάδα του ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος έχει τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες και αυτή η εμπιστοσύνη δεν κλονίζεται από ένα κακό παιχνίδι. Η πίστη του έμπειρου τεχνικού για μια «γεμάτη» εμφάνιση στο ματς της Πέμπτης. Ο Μαρτίνς «φτιάχνει» τους παίκτες του για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον πολύ μεγάλο αγώνα απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθούμε στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τον συγκεκριμένο αγώνα ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς. Κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί ο Ολυμπιακός πηγαίνει να παίξει ένα πολύ μεγάλο ματς μετά από μια κακή εμφάνιση και ήττα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό λοιπόν που πρέπει πάνω απ’ όλα να σημειωθεί και είναι πολύ σημαντικό έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που έχει ο Πορτογάλος προπονητής στην ομάδα του. Με την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα την δουλειά που έχει γίνει από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα.

Αυτό λοιπόν που είναι ξεκάθαρο από την πλευρά του 48χρονου τεχνικού είναι πως ένα κακό παιχνίδι δεν μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχει στις δυνατότητες του Ολυμπιακού.

Κι αυτή την εμπιστοσύνη στην ομάδα του, την πίστη του στις δυνατότητες των παικτών σκοπεύει να επαναλάβει στην αυριανή συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς. Όπως ακριβώς έκανε και παραμονές άλλων σημαντικών ευρωπαϊκών αγώνων του Ολυμπιακού. Όπως έκανε και την παραμονή του πολύ μεγάλου αγώνα απέναντι στην Μίλαν.

Ο Μαρτίνς πιστεύει στην ομάδα του και θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κάνει μια «γεμάτη» εμφάνιση στον μεθαυριανό αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου. Ο Πορτογάλος θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την μεγάλη μάχη κόντρα στη Ντινάμο και πιστεύει πολύ στην ομάδα του.

Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που βοηθά και την ψυχολογία των παικτών ενόψει του πολύ μεγάλου αγώνα κόντρα στους Ουκρανούς. Κι εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του ξέροντας πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να πετύχει τον μεγάλο στόχο του, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Και για να τα καταφέρει η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να «χτίσει» βάσεις πρόκρισης στο πρώτο ματς με τη Ντινάμο στο Καραϊσκάκη. Στο γήπεδο που κέρδισε φέτος την Μίλαν με 3-1 για να προκριθεί στην φάση των 32 της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ