Μαρτίνς στους παίκτες: «Αξίζουμε να περάσουμε, θέλω να δώσετε και την ψυχή σας»

Μαρτίνς στους παίκτες: «Αξίζουμε να περάσουμε, θέλω να δώσετε και την ψυχή σας»

Ο Πορτογάλος μίλησε στους παίκτες του για την μεγάλη μάχη με τη Ντινάμο και ζήτησε να τα δώσουν όλα για την πρόκριση. To10.gr σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ από τα όσα είπε ο Μαρτίνς στην σημερινή προπόνηση. Η ανάλυση, οι οδηγίες και πως «έφτιαξε» τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει μια μεγάλη μάχη απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη και ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως είναι σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας του.

Λίγο νωρίτερα είχε μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού, στην διάρκεια της προπόνησης στο Καραϊσκάκη και θέλησε να «φτιάξει» την ομάδα του ενόψει του μεγάλου αυριανού αγώνα.

Και η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος προπονητής είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στους παίκτες του Ολυμπιακού, λίγο μετά την προβολή του βίντεο με την ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού της ουκρανικής ομάδας. Και είναι προφανής η προσπάθεια του Πορτογάλου να ανυψώσει το ηθικό των ερυθρόλευκων. Από to10.gr είχατε διαβάσει χθες πως ο Μαρτίνς είναι σίγουρος για την ομάδα του κι αυτό ακριβώς είπε και στους παίκτες του.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που είναι πρόκληση γιατί θέλουμε να προκριθούμε. Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είμαστε καλή ομάδα και αξίζουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Αυτό που θέλω από σας είναι να δώσετε το 100%, να δώσετε και την ψυχή σας για να πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά και πρόσθεσε.

«Το ματς δεν θα είναι εύκολο. Απέναντι μας θα βρεθεί μια καλή ομάδα που έχει επιθετικές αρετές στο παιχνίδι της κι εκεί θα πρέπει να δείξουμε προσοχή, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια στην Ευρώπη κι αυτό θέλω να κάνουμε κι εναντίον της Ντινάμο. Ένα καλό παιχνίδι όπως κάναμε και στον όμιλο. Θέλω να δώσετε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε στους παίκτες του μέσα από προβολή βίντεο την ουκρανική ομάδα, επισημαίνοντας τις αδυναμίες αλλά και τα ατού της Ντινάμο και θα μιλήσει και αύριο το πρωί στους ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ