Χάτσκεβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»!

Χάτσκεβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»!

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου χαρακτήρισε τους Ερυθρόλευκους την καλύτερη και πιο δυνατή ομάδα της χώρας μας, ενώ σχολίασε και το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ αναφέροντας: «Ίσως να ήταν καλύτερα για εμάς να είχε νικήσει ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, έβγαλε το… καπέλο στους Πειραιώτες χαρακτηρίζοντάς τους την καλύτερη ομάδα της χώρας ενώ όπως τόνισε θα ήταν καλύτερα για την ομάδα του, οι Ερυθρόλευκοι να είχαν κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Την κατάσταση της Ντιναμό Κιέβου: «Με βάση αριθμών, φυσικής κατάστασης είμαστε καλά. Θα δείξει το αυριανό παιχνίδι, θα μετρήσει και η ψυχολογία. Στην προετοιμασία κάναμε τακτική, καλές προπονήσεις και πιστεύω είμαστε έτοιμοι».

Την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ: «Είδαμε το παιχνίδι μαζί με όλη την ομάδα: το μελετήσαμε και βγάλαμε συμπεράσματα. Δεν μπορώ να πω για την ψυχολογική κατάσταση του Ολυμπιακού. Αυτό είναι υπεύθυνος να το πει ο προπονητής του. Ίσως να ήταν καλύτερα για εμάς να είχε νικήσει ο Ολυμπιακός. Μάλλον θα ήταν καλύτερο. Εμείς ασχολούμαστε με την ομάδα μας και το παιχνίδι μας».

Το εάν θα παίξουν ο Καντάρ και ο Βίτορ Μπουένο: «Ο Μπουένο έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και ο Καντάρ θα προπονηθεί απόψε και θα δούμε αν θα παίξει».

Το πιθανό ροτέισον του Μαρτίνς: «Δεν μπορώ να το πω εγώ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει».

Τη Ντνίπρο που είχε φτάσει ως τον τελικό αποκλείοντας σε αυτή τη φάση τον Ολυμπιακό: «Αν εμείς δεν έχουμε στόχο για τη διοργάνωση να την κατακτήσουμε, δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε σε αυτήν».

Την ΑΕΚ και την σύγκριση με τον Ολυμπιακό: «Μπορεί και κάποιοι να θεωρούν ότι δεν είναι η πιο δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, όμως εμείς όμως την θεωρούμε την καλύτερη και την πιο δυνατή στην Ελλάδα & παίζει επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο. Σε σχέση με ΑΕΚ θα έχουμε 5-6 νέους παίκτες με πρώτη εμπειρία στη διοργάνωση, οπότε θα είναι διαφορετική η εικόνα μας».

Την πίεση στην ομάδα: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι & σίγουρα θα έχουμε πίεση από την εξέδρα, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Τον Σολ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προετοιμασία του αν και δεν έβαλε γκολ στα φιλικά. Πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και αύριο».

Από πλευράς παικτών, τον λόγο πήρε ο Βίκτορ Τσιγκάνοφ, που σχολίασε την ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης αλλά και τον καιρό στη χώρα μας. Αναλυτικά τα λόγια του άσου της Ντιναμό:

Με βάση τελευταίο παιχνίδι με Μίλαν που υπήρχαν καθυστερήσεις και έμπαινε ο κόσμος στο γήπεδο, θεωρείς ότι θα έχετε πρόβλημα;
«Ξέρουμε ποιοι είναι οι Έλληνες και πόσο θερμοί είναι (γελώντας), θα συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Έχει περισσότερο κρύο εδώ απ’ όσο Ισπανία…
«Έχουμε παίξει σε πολλές συνθήκες καιρού, εδώ κάνει πιο πολύ ζέστη από το Κίεβο, άρα δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Θα επηρεάσει η διακοπή και η απουσία αγώνων εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό που παίζει συνέχεια;
«Κάθε φορά πριν τα πλέι οφ έχουμε αυτό το πρόβλημα, αλλά κάναμε ένα μήνα προετοιμασία, δώσαμε αρκετά φιλικά και αύριο στο παιχνίδι θα δούμε τι θα συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ