Μέσα και ο Ομάρ για την μάχη στο Κίεβο

Μέσα και ο Ομάρ για την μάχη στο Κίεβο

Ο Νορβηγός αμυντικός θα είναι στην αποστολή των ερυθρόλευκων για το πολύ μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης, που θα κρίνει την πρόκριση στην φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Νοκ άουτ ο Βούκοβιτς

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 4-1 και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στη ρεβάνς με τη Ντινάμο Κιέβου για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στην ουκρανική πρωτεύουσα με καλή ψυχολογία μετά την σπουδαία νίκη επί των κιτρινόμαυρων και σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία των πειραιωτών για τον πολύ μεγάλο αγώνα με τη Ντινάμο.

Το ευχάριστο νέο για τον προπονητή της ομάδας του λιμανιού είναι η κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς ο Νορβηγός αμυντικός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο διεθνής άσος της ομάδας του λιμανιού δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και θα είναι εκτός απροόπτου στην αποστολή του Ολυμπιακού για την ρεβάνς στο Κίεβο, σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν για τους ερυθρόλευκους καθώς θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στην διάθεση του τον Ελαμπντελαουί, έστω και για να τον χρησιμοποιήσει σαν αλλαγή για μισή ώρα. Ο Ομάρ είναι ένας από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες του Ολυμπιακού την φετινή αγωνιστική περίοδο και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είχε «χτίσει» πολλά πάνω στον Νορβηγό και σε ότι αφορά την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Στόπερ ο Μεριά – νοκ άουτ ο Βούκοβιτς

Σε ότι αφορά τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τη Ντινάμο, αυτό που είναι δεδομένο αφορά την παρουσία του Μεριά στο κέντρο άμυνας των πειραιωτών. Ο Τυνήσιος θα είναι δίπλα στον Σισέ καθώς ο Βούκοβιτς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής την θέση του τιμωρημένου Καμαρά θα πάρει ο Μπουχαλάκης ενώ σε ότι αφορά τα άκρα της επίθεσης, Ζιλ Ντίας και Μασούρας διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα των πειραιωτών.

Φορτούνης και Ποντένσε θα είναι στην αρχική εντεκάδα της ομάδας του λιμανιού ενώ όλα δείχνουν πως ο Χασάν θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο Αιγύπτιος βρήκε δίχτυα στο πρώτο ματς με τους Ουκρανούς αλλά και στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ και ο Μαρτίνς περιμένει από τον διεθνή στράικερ να σκοράρει και στο Κίεβο.

*Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν την Τετάρτη το πρωί στο Ρέντη και μετά θα αναχωρήσουν για το Κίεβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ