Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την εντεκάδα με Ντινάμο

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την εντεκάδα με Ντινάμο

To10.gr σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ από την σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών. Τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την εντεκάδα. Το δίλημμα του Πορτογάλου για μια θέση στο βασικό σχήμα και το ενδεχόμενο έκπληξης στα «φτερά» της επίθεσης

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί το βράδυ της Πέμπτης με τη Ντινάμο Κιέβου στο Ολιμπίνσκι και οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν με προπόνηση στο Ρέντη την προετοιμασία τους για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την ουκρανική ομάδα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν σήμερα σε δύο γκρουπ και ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει τα πλάνα του για την ρεβάνς με τους Ουκρανούς.

Οι ερυθρόλευκοι θα τα παίξουν όλα για όλα στην ουκρανική πρωτεύουσα διεκδικώντας την πρόκριση στην φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ και ο 48χρονος τεχνικός των πειραιωτών καταστρώνει τα σχέδια του για την μεγάλη αναμέτρηση. Το σημαντικό για τον Μαρτίνς είναι πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί προπονήθηκε και σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Όπως αναφέραμε από χθες, ο Νορβηγός αμυντικός θα είναι στην αποστολή των πειραιωτών και είναι στο χέρι του Μαρτίνς αν θα τον χρησιμοποιήσει στην βασική εντεκάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση για το δεξί άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων, στον μεγάλο μεθαυριανό αγώνα απέναντι στη Ντινάμο. Κι ούτε έκανε δοκιμή στην σημερινή προπόνηση στο Ρέντη, καθώς όπως προαναφέραμε οι παίκτες γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ. Αυτή την στιγμή λοιπόν όλα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά την θέση του δεξιού μπακ με Τοροσίδη και Ελαμπντελαουί να περιμένουν την απόφαση του προπονητή τους.

Είναι σε δίλημμα ο Μαρτίνς αυτή την στιγμή και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να περιμένει και την αυριανή (πρωινή) προπόνηση στο Ρέντη πριν πάρει την απόφαση του. Θα περιμένει και την τελευταία προπόνηση για να δει πως θα είναι οι δύο παίκτες και στο διπλό κι εν συνεχεία θ’ αποφασίσει. Τούτη την ώρα πάντως φαίνεται ότι ο Τοροσίδης έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ομάρ. Μέχρι εκεί όμως καθώς όπως προαναφέραμε τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή προπόνηση των ερυθρόλευκων στο Ρέντη.

Στόπερ ο Μεριά – αριστερό μπακ ο Τσιμίκας

Σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας ο Ολυμπιακός θα έχει μια αλλαγή σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, καθώς ο Βούκοβιτς είναι νοκ άουτ λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Την θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Μεριά ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως αριστερό μπακ στη ρεβάνς με τη Ντινάμο θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Τσιμίκας. Υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον Μαρτίνς να σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Κούτρη, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις «δείχνουν» Τσιμίκα για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ατομικό ο Ντίας – Έτοιμος να παίξει ο Μασούρας

Σε ότι αφορά τα άκρα της επίθεσης των ερυθρόλευκων, από την μια πλευρά θα είναι σίγουρα ο Ποντένσε αλλά όλα είναι ανοιχτά για το άλλο άκρο. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ντίας έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο Ρέντη, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Δεν φαίνεται πάντως να είναι κάτι ανησυχητικό αλλά ο Μαρτίνς θέλει να έχει έτοιμο και τον Μασούρα, καθώς ο Χριστοδουλόπουλος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν μετά την ρήξη χιαστού στο ματς με την ΑΕΚ. Ο Ντίας θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα στο Κίεβο και υπάρχει αισιοδοξία πως ο Πορτογάλος θα καταφέρει να προπονηθεί σήμερα στο Ρέντη.

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο μεθαυριανό παιχνίδι χωρίς τον Μαντί Καμαρά καθώς ο διεθνής μέσος των πειραιωτών είναι τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών. Την θέση του Καμαρά στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Μπουχαλάκης. Με βάση λοιπόν τις τελευταίες πληροφορίες η εντεκάδα του Ολυμπιακού στον μεθαυριανό αγώνα με τη Ντινάμο θα είναι η ακόλουθη. Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ποντένσε, Ντίας (Μασούρας) και Χασάν.

Ο Μαρτίνς εστίασε στην σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων στις στατικές φάσεις αλλά δεν μίλησε στους παίκτες του. Ο Πορτογάλος θ’ αναφερθεί στην αυριανή προπόνηση στο μεγάλο παιχνίδι και θα δείξει φυσικά και βίντεο στους παίκτες του, αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού των Ουκρανών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ