Στο Κίεβο και ο Αβραάμ

Στο Κίεβο και ο Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αν και είναι εκτός λίστας από τα ματς με την Ντιναμό Κιέβου, ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού για να στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα για το Κίεβο ενόψει του επαναληπτικού με την Ντιναμό για τους «32» του Europa League.

Μαζί με την αποστολή των ερυθρόλευκων «πέταξε» για την ουκρανική πόλη και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τους Ουκρανούς, ταξίδεψε για να στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Πριν επτά χρόνια ο Αβραάμ ήταν βασικός στο μεγάλο διπλό επί της Μέταλιστ στο Χάρκοβο, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για να περάσει στους «8» του Europa League, προτού αυτοκτονήσει και χάσει την πρόκριση στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τον Έλληνα αμυντικό, στο πλευρό της ομάδας βρίσκονται και ο Μαντί Καμαρά με τον Φράνκο Σολδάνο, οι οποίοι επίσης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο Αφρικανός μέσος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, ενώ ο Αργεντινός είναι εκτός λίστας από τα ματς με την Ντιναμό, όμως θα βοηθήσουν με τον… τρόπο τους τους συμπαίκτες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ