Προτάσοφ: «Ο Ολυμπιακός έδειξε με την ΑΕΚ ότι είναι επικίνδυνος»

Προτάσοφ: «Ο Ολυμπιακός έδειξε με την ΑΕΚ ότι είναι επικίνδυνος»

Ο πρώην άσος των Ολυμπιακού και Ντιναμό Κιέβου, Όλεγκ Προτάσοφ κάνει την πρόβλεψή του αναφορικά με τον αποψινό επαναληπτικό των δύο ομάδων.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ που έχει αγωνιστεί τόσο με τη Ντινάμο Κιέβου (1987-90) όσο και με τον Ολυμπιακό (1990-94) , έκανε τις δικές του προβλέψεις οσον αφορά τον αποψινό (22:00) επαναληπτικό των δύο ομάδων για το Europa League.

O 55χρονος Ουκρανός ο οποίος έχει υπάρξει και προπονητής στην ομάδα του Πειραιά, τόνισε οτι ο Ολυμπιακός είναι επικίνδυνη ομάδα και οτι δεν θα επηρεαστεί από τον παράγοντας έδρα.

Αρχικά ο Προτάσφο μιλώντας στο ουκρανικό Μέσο «zbirna.com» είπε: «Δεν είμαι οπαδός των προβλέψεων, αλλά θα πόνταρα στους γηπεδούχους με σκορ 2-1…».

Συνεχίζοντας μίλησε στους συμπατριώτες του για την πρόσφατη νίκη των ερυθρόλευκων επί της ΑΕΚ με 4-1: «Στον επαναληπτικό, θα χαρακτήριζα φαβορί τη Ντιναμό, αλλά ο Ολυμπιακός με στιλ νίκησε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, και αυτό είναι ένα επικίνδυνο σημάδι την ομάδα του Κιέβου. Στον Ολυμπιακό λένε ότι είναι πιο δυνατοί και θα βρίσκονται στην επόμενη φάση».

Τέλος, ο Προτάσοφ ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός έχει επηρεάζεται όταν αγωνίζεται εκτός έδρας και είπε: «Ο παράγοντας έδρα θα δώσει ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Όμως ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος με ξένους ποδοσφαιριστές που νομίζω ότι δεν θα επηρεαστούν από την έδρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ