«Χαμός» στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν: Προηγήθηκε 2-0 η Ρεν, μείωσε ο Λο Σέλσο! (vids)

«Χαμός» στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν: Προηγήθηκε 2-0 η Ρεν, μείωσε ο Λο Σέλσο! (vids)

Οι Γάλλοι με γκολ στο 22’ και 30’ προηγήθηκαν με 2-0, με τους Ανδαλουσιάνους να μειώνουν στο 41’ με τον Λο Σέλσο - Ολα ανοιχτά για την πρόκριση, καθώς το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 3-3.

Με δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο η Ρεν προηγήθηκε της Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με 2-0, για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «32» του Europa League, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 41’ με τον Λο Σέλσο.

Στο 22’ ο Γκρένιερ εκτέλεσε το κόρνερ που είχε κερδίσει η γαλλική ομάδα, ο Μπενσεμπαϊνί πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και έκανε το 1-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα η Ρεν πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Χουνού. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Σαρ έκανε το σουτ από πλάγια θέση, ο Χουνού μπήκε στην πορεία της μπάλας και «εκτέλεσε» από κοντά τον Ρομπλς για το 2-0.

Στο 41’ η Μπέτις μείωσε σε 2-1 και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Κανάλες έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λο Σέλσο με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της γαλλικής ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε λήξει 3-3.

Δείτε το 0-1:

Το 0-2:

Και το 2-1:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ