Προκλητική η διαιτησία του Κρούζλιακ, χάρισε αποβολή στον Κεντζιόρα

Προκλητική η διαιτησία του Κρούζλιακ, χάρισε αποβολή στον Κεντζιόρα

Ο Σλοβάκος στο 42’ χάρισε την αποβολή στον Κεντζιόρα, ο οποίος έκανε χέρι και θα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο πρώτο μέρος έκοβε τον ρυθμό με τα σφυρίγματά του και άφησε το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Ντιναμό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ντιναμό στο Κίεβο για τη ρεβάνς των «32» του Europa League, με τον ρέφερι της αναμέτρησης, Ιβάν Κρούζλιακ, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εκνευρίσει τους Ερυθρόλευκους.

Ο Σλοβάκος διαιτητής στο 42’ χάρισε την αποβολή στον Τόμας Κεντζιόρα, όταν ο αμυντικός της Ντιναμό έκανε χέρι. Ο Κρούζλιακ έδωσε το φάουλ, αλλά όχι τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πολωνό, ο οποίος είχε ήδη «κιτρινιστεί» στο 24’ για το μαρκάρισμα στον Σα.

Παράλληλα, 34χρονος ρέφερι στο πρώτο ημίχρονο έκλεινε προκλητικά τα μάτια στα φάουλ και στο σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της ουκρανικής ομάδας, ενώ αντίθετα ήταν ιδιαίτερα… ευαίσθητος στα μαρκαρίσματα των παικτών του Ολυμπιακού.

Ο Κρούζλιακ έκοβε τον ρυθμό με τα συνεχόμενα σφυρίγματα, γεγονός που προκάλεσε την οργή του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός «έβραζε» στον πάγκο με τον Σλοβάκο διαιτητή, ο οποίος αναμφίβολα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Με τέτοια διαιτησία ήταν αδύνατο να βρουν ρυθμό οι δύο ομάδες και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο περιοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ