Τσεκάρουν τα εισιτήρια τους Τσέλσι-Νάπολι, «μάχες» για Ίντερ και Σεβίλλη

Τσεκάρουν τα εισιτήρια τους Τσέλσι-Νάπολι, «μάχες» για Ίντερ και Σεβίλλη

Απόψε θα αναδειχθούν οι οκτώ καλύτερες ομάδες του Europa League, καθώς θα διεξαχθούν τα τα ματς για τους «16» της διοργάνωσης.

Με οκτώ παιχνίδια ολοκληρώνεται το «παζλ» για τις οκτώ καλύτερες ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση του Europa League.

Τρία παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 19:55, ενώ τα υπόλοιπα πέντε θα αρχίσουν στις 22:00.

Τα πρώτα ζευγάρια που ρίχνονται στη μάχη είναι τα: Κράσνονταρ-Βαλένθια, Ζάλτζμπουργκ-Νάπολι και Ντιναμό Κιέβου-Τσέλσι.

Στο «παγωμένο» Κράσνονταρ η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί την Βαλένθια η οποία είχε επικρατήσει στο «Μεστάγια» με σκορ 2-1. Το γκολ εκτός έδρας των Ρώσων μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο στο παιχνίδι.

Στον αγώνα της Ζάλτζμπουργκ με τη Νάπολι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Ιταλική ομάδα. Το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Αυστριακούς οι οποίοι πάντως θα παλέψουν για το θαύμα.

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει στο ματς ανάμεσα στην Ντιναμό Κιέβου και την Τσέλσι. Το πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι με το καθαρό 3-0. Συνεπώς το έργο των Ουκρανών θα είναι πολύ δύσκολο.

Οι αγώνες που θα ολοκληρώσουν τη φάση των «16» του Europa League είναι τα: Βιγιαρεάλ-Ζενίτ, Άρσεναλ-Ρεν, Σλάβια Πράγας-Σεβίλλη, Μπενφίκα-Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ίντερ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Βιγιαρεάλ έχει αποκτήσει ένα πολύ καλό προβάδισμα μετά το 3-1 στη Ρωσία και η Ζενίτ θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της στην Ισπανία για να προκριθεί εκείνη.

Με το ίδιο σκορ (3-1) είχε επικρατήσει και η Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεν στη Γαλλία. Άρα η ομάδα του Ουνάι Έμερι αν είναι σοβαρή στο Λονδίνο δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα για να προκριθεί.

Στο Σλάβια Πράγας-Σεβίλλη, οι Τσέχοι τα πήγαν εξαιρετικά στην Ισπανία και απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 2-2. Αν υπολογίσει κανείς πως παίζουν πλέον στην έδρα τους, ενώ μπορούν να προκριθούν με ισοπαλία 1-1, καταλαβαίνουμε ότι η αποστολή των Σεβιγιάνων δυσκολεύει.

Η φοβερή εμφάνιση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου κράτησε ζωντανή τη Μπενφίκα που ηττήθηκε μόνο με 1-0 στο Ζάγκρεμπ από τη Ντιναμό. Έτσι θα υποδεχθεί τους Κροάτες στην Πορτογαλία για να πάρει την πρόκριση.

Τελευταίο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Ίντερ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μετά το 0-0 στην Γερμανία, μπορούμε να πούμε πως οι φιλοξενούμενοι θα έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα αν καταφέρουν να σκοράρουν στο Μιλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ