Ολική ανατροπή για Άρσεναλ, ακάθεκτο το τρένο της Άιντραχτ (vids)

Ολική ανατροπή για Άρσεναλ, ακάθεκτο το τρένο της Άιντραχτ (vids)

Άρσεναλ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέτυχαν τις εντυπωσιακότερες προκρίσεις επί των Ρεν και Ίντερ αντίστοιχα, ενώ και η Βιγιαρεάλ επικύρωσε το εισιτήριο για τους 8 του Europa League.

Στο Έμιρτεϊτς η Άρσεναλ υποδέχτηκε τη Ρεν στη ρεβάνς του 3-1 της Γαλλίας και έδειξε τα δόντια της από νωρίς με τους Ομπαμεγιάνγκ (5’) και Μέιτλαντ Νάιλς (15’) να δίνουν με το… καλησπέρα σκορ πρόκρισης στους Κανονιέρηδες. Ο σούπερ Γκαμπονέζος που είχε φτιάξει και το πρώτο γκολ, πέτυχε και το κερασάκι στην τούρτα σκοράροντας και πάλι στο 72’, με την Άρσεναλ να επικρατεί με 3-0 και 4-3 στο σύνολο επί των Γάλλων, που στο τέλος έφτασαν μια ανάσα από μια δεύτερη επική πρόκριση

 

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την άλλη στο πιο ισορροπημένο ματς της φάσης των 16 κόντρα στην Ίντερ, μετά το 0-0 στη Γερμανία, πέτυχε σπουδαίο διπλό μέσα στο Μιλάνο επί των νερατζούρι, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του, και περνώντας στη φάση των 8 χάρη στο γκολ του Γιόβιτς στο 6′.

https://streamable.com/x15o7

 

Η Βιγιαρεάλ είχε κάνει τα δύσκολα εύκολα στην αναμέτρηση της Ρωσίας, φεύγοντας από την έδρα της Ζενίτ με 3-1. Στην Ισπανία το κίτρινο υποβρύχιο απλώς επικύρωσε το εισιτήριό του για τους 8 του Europa League επικρατώντας με 2-1 και 5-2 στο σύνολο χάρη στα γκολ των Μορένο (29’) και Μπάκα (47’), με τον Ιβάνοβιτς να μειώνει στο 90+1′.

 

Τα ματς Μπενφίκα -Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-1, 1-0) και Σλάβια Πράγας – Σεβίλλη (2-2, 2-2), θα κριθούν στην παράταση μιας και τα σκορ των δύο ματς συμπίπτουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ