Άρης: Αυτά ζήτησε η UEFA για το Βικελίδης

Άρης: Αυτά ζήτησε η UEFA για το Βικελίδης

Τι είπαν οι άνθρωποι του κλιμακίου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, που βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μαραθώνια ήταν η επίσκεψη του κλιμακίου της UEFA στο Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα (20/05), καθώς βρέθηκε στο γήπεδο από τις 10 το πρωί και αποχώρησε λίγο πριν τις 8 το βράδυ!

Εκ μέρους της ήταν ο Ιταλός επιθεωρητής σταδίων Ντανίλο Φαλικιόνε, μαζί με τον Βαγγέλη Μαχαίρα από το τμήμα διεθνών σχέσεων της ΕΠΟ, ενώ από την πλευρά του Άρη ο διευθυντής γραφείων Αντώνης Τσαλουχίδης, ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου Παντελής Ζουμπούλης και ο υπεύθυνος της εταιρίας που έχει αναλάβει την αναμόρφωση του γηπέδου Βαγγέλης Παντζαρτζίδης.

Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έλεγξαν εξονυχιστικά την έδρα των κίτρινων και η εισήγησή τους είναι πως πρέπει να γίνουν πολλές παρεμβάσεις σύμφωνες με τις νέες προδιαγραφές UEFA εσωτερικά και εξωτερικά, με επίκεντρο την ασφάλεια των θεατών. Αλλαγές θα πραγματοποιηθούν για την πρόσβαση στο γήπεδο και την είσοδο στις θύρες, οι οποίες θα αποκτήσουν όλες τουαλέτες ανδρών γυναικών, ιατρεία και εξόδους κινδύνου.

Στα αποδυτήρια θα βελτιωθούν όλοι οι χώροι και θα διαμορφωθούν ώστε να υπάρχει σύγχρονο ιατρείο γηπέδου και ντόπινγκ κοντρόλ, νέο γραφείο παρατηρητή UEFA όπως και διαιτητών. Επιθεώρηση έγινε και στις νέες θέσεις VIP στη θύρα 7 όπως και στα καινούρια δημοσιογραφικά θεωρεία στη θύρα 9, ενώ ζητήθηκε επιπλέον αίθουσα τύπου 50 θέσεων. Συζητήθηκαν επίσης θέματα πάρκινγκ για τα ευρωπαϊκά ματς. Όλες οι εργασίες θα γίνουν με την προοπτική το γήπεδο να πάρει άδεια και για τους ομίλους του Europa League.

Με βάση τις κατευθύνσεις από αύριο τα συνεργεία θα πιάσουν δουλειά εντατικά και θα έχουν το δύσκολο έργο να τελειώσουν τις βελτιώσεις μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η UEFA θα ενημερώνεται ανά τακτά διαστήματα για την πρόοδο των εργασιών και στις αρχές Ιουλίου πιθανότατα θα επιστρέψει για νέα αυτοψία.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων της UEFA και με τον Βαγγέλη Μουρτζίνο, υποδιευθυντή της διεύθυνσης αστυνομίας, για τα μέτρα τάξης στα ευρωπαϊκά ματς και ειδικά σε ζητήματα που αφορούν τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ