Χαμός στο Μπακού: Τέσσερα γκολ σε 12 λεπτά και 4-1 η Τσέλσι! (vids)

Χαμός στο Μπακού: Τέσσερα γκολ σε 12 λεπτά και 4-1 η Τσέλσι! (vids)

Οι Μπλε με γκολ των Πέδρο και Αζάρ προηγήθηκαν με 3-0 της Αρσεναλ, ο Ιγουόμπι στο 69’ μείωσε σε 3-1, αλλά ο Αζάρ στο 72’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1 και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των Κανονιέρηδων.

Αγκαλιά με το τρόπαιο του Europa League είναι η Τσέλσι, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να προηγείται πλέον με 4-1 της Αρσεναλ στον τελικό που διεξάγεται στο Μπακού.

Στο 49’ ο Εμερσον έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ολιβιέ Ζιρού με μία εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Τσεχ.

Στο 60’ ο Αζάρ έκανε το γύρισμα στον Πέδρο και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με πλασέ στη κίνηση νίκησε τον Πέτρ Τσεχ για το 2-0.

Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Ιταλού τεχνικού πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Αζάρ. Ο Μέιτλαντ-Νάιλς ανέτρεψε τον Ζιρού και ο ρέφερι έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Βέλγος σούπερ σταρ ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε απέναντι στον Τσεχ και έκανε το 3-0 για τους Μπλε.

Στο 69′ η Αρσεναλ μείωσε προσωρινά σε 3-1 με τον Ιγουόμπι. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός με ένα τρομερό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Κέπα και έβαλε ξανά στο… κόλπο τους Κανονιέρηδες.

Στο 72’, ωστόσο, ο Αζάρ έκανε το 4-1 και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της Αρσεναλ. Ο Βέλγος συνδυάστηκε άψογα με τον Ζιρού, ο Γάλλος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο σούπερ σταρ των Μπλε με πλασέ νίκησε τον Τσεχ.

Δείτε το 2-0:

Το 3-0:

Το 3-1:

Το 4-1:

Θυμηθείτε το 1-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ