Βγήκαν τα ζευγάρια από όπου θα προκύψουν οι αντίπαλοι Ατρόμητου-Άρη

Βγήκαν τα ζευγάρια από όπου θα προκύψουν οι αντίπαλοι Ατρόμητου-Άρη

Έγινε η κλήρωση του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League, με τους Ατρόμητο και Άρη να μαθαίνουν αύριο τον αντίπαλό τους στον 2ο προκριματικό.

Την Τετάρτη κληρώνει για Ατρόμητο και Άρη στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ σήμερα έγινε η κλήρωση του 1ου προκριματικού.

Από τα ζευγάρια που βγήκαν από τη σημερινή κλήρωση, πιθανότατα θα βγουν οι αντίπαλοι Ατρόμητου και Άρη. Και λέμε πιθανότατα, επειδή ενδέχεται οι δύο ελληνικές ομάδες να κληρωθούν με έναν από τους τέσσερις συλλόγους που βρίσκονται απευθείας στον 2ο γύρο και όχι απαραίτητα με ζευγάρι από τον προηγούμενο γύρο.

Αυτές οι ομάδες που βρίσκονται απευθείας στον 2ο προκριματικό είναι οι ΑΕ Λεμεσού (Κύπρος), Κούκεσι (Αλβανία), Χάκεν, Νόρκεπινγκ (Σουηδία).

Αργότερα το απόγευμα, η UEFA αναμένεται να χωρίσει όλους τους συλλόγους σε γκρουπ ισχυρών και ανίσχυρων, για να δούμε ποιοι θα είναι οι τελικοί πιθανοί αντίπαλοι των Ατρόμητου, Άρη.

Όσον αφορά τις κυπριακές ομάδες, ο Απόλλων Λεμεσού θα αναμετρηθεί με τη Ζαλγκίρις (Λιθουανία) και η ΑΕΚ Λάρνακας με την Πέτροκουμπ (Μολδαβία).

Πρώτοι αγώνες στις 11 Ιουλίου και ρεβάνς στις 18 του ίδιου μήνα.

Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League (47 ζευγάρια, 94 ομάδες):

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ