Κραϊόβα ή Χόνβεντ στον δρόμο της ΑΕΚ

Κραϊόβα ή Χόνβεντ στον δρόμο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε καλή κλήρωση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού θα αντιμετωπίσει μια εκ των Χόνβεντ ή Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

Η ΑΕΚ είχε την πιο περίεργη κλήρωση και κυρίως τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πέσει με πιο δυνατό αντίπαλο, καθώς στα δύο τελευταία μπαλάκια των υποψηφίων αντιπάλων είχε μείνει η Τραμπζονσπόρ.

Ωστόσο η Ένωση στάθηκε τυχερή, καθώς απέφυγε την τουρκική ομάδα και κληρώθηκε με τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην ουγγρική Χόνβεντ και την Ουνιβερσιτάτε Κραϊοβα.

Οι κιτρινόμαυροι είναι το μεγάλο φαβορί είτε αντιμετωπίσουν τους Ούγγρους είτε τους Ρουμάνους και έχουν τη δυνατότητα αν παρουσιαστούν σοβαροί να πάρουν την πρόκριση για τα play off του Europa League.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου και στις 15 του ίδιου μήνα θα γίνει ο επαναληπτικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ γλίτωσε πιο δύσκολο αντίπαλο και μένει να μάθει αν θα πάει Ουγγαρία ή Ρουμανία. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο αντιπάλων είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην Ουγγαρία, την Πέμπτη (25/7) στις 19.55, ενώ μια εβδομάδα αργότερα το ζευγάρι θ’ ανανεώσει το ραντεβού του για τη ρεβάνς στη Ρουμανία (1/8-19.15).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ