«Λευκή» ισοπαλία Χόνβεντ-Κραϊόβα υπό το βλέμμα του Καρντόσο

«Λευκή» ισοπαλία Χόνβεντ-Κραϊόβα υπό το βλέμμα του Καρντόσο

Η ΑΕΚ δεν... τρόμαξε από το αποψινό 0-0 στην Ουγγαρία. Φαβορί οι Ρουμάνοι ενόψει της ρεβάνς.

Με τον Μιγκέλ Καρντόσο να βρίσκεται στις εξέδρες του Παρκ Γκιόρ το 0-0 μεταξύ της Χόνβεντ και της Κραϊόβα δεν… τρόμαξε την ΑΕΚ. Η ομάδα από την Ρουμανία έχει το σαφές προβάδισμα στην ρεβάνς της έδρας της. Η Κραϊόβα είναι πιο τεχνική και ποιοτική ομάδα, η ουγγρική πιο σκληρή ομάδα. Και αυτό φάνηκε στο αποψινό 90λεπτο.

Το ματς ήταν πολύ σκληρό. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο… 53’, μιας και δόθηκαν 8 λεπτά καθυστερήσεις εξαιτίας πολλών τραυματισμών από δυνατά μαρκαρίσματα.

Η Κραϊόβα μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο ήταν αυτή που κυριάρχησε χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες. Με κορυφαίο και δραστήριο τον φορ της, Ντος Σάντος Φόρτες, έδειχνε πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο. Προσπαθούσε να βάλει τη μπάλα κάτω και να δημιουργήσει, ενώ οι Ούγγροι αμύνονταν.

Στην επανάληψη δεν είχε τίποτε φοβερό το ματς. Η Κραϊόβα ήταν και πάλι καλύτερη με την κατοχή της μπάλας και λίγες φάσεις για γκολ. Η Κραϊόβα είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 94’ όταν μετά από σέντρα φάουλ, η κεφαλιά του Κέλιτς μέσα στη μικρή περιοχή κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Χόνβεντ (3-5-2): Λέφκοβιτς, Ουζόμα, Γκάζνταγκ, Μπατίκ, Μπανό-Σβαντό, Κάμπερ, Λόβριτς (75’ Νίμπα), Κέστιους, Κούκοτς, Μουτάρι (66’ Κουλάχ), Ν’ Γκογκ (81’ Σίπφ)

Κραϊόβα (4-3-3): Πιγκλιασέλι, Βατάγελου, Κέλιτς, Ματιού, Ντος Σάντος Φόρτες (46’ Ρομάν), Σισαλντάου (90+1 Κονσταντίν), Μπανκού, Γουάκα (65’ Ιβάνοφ), Μπαρμπούτ, Άσκα, Μάρτιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ