Άρης: Πρώτα η πρόκριση και μετά ο αριστερός μπακ

Άρης: Πρώτα η πρόκριση και μετά ο αριστερός μπακ

Εξελίξεις για την επόμενη μεταγραφή των κίτρινων θα προκύψουν μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Η αποστολή του Άρη για το επαναληπτικό παιχνίδι με την ΑΕΛ Λεμεσού βρίσκεται ήδη στη Λάρνακα και θα συνεχίσει την προετοιμασία επί κυπριακού εδάφους με την πρώτη προπόνηση σήμερα (29/07) το αργά το απόγευμα (στις 8 μ.μ.).

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ως προτεραιότητα την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League και εκεί θα δοθεί το βάρος για τις επόμενες μέρες μέχρι και τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης. Από εκεί και πέρα, θα έρθει στο προσκήνιο και πάλι το θέμα της ενίσχυσης, συγκεκριμένα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναζητούν παίκτη για να πλαισιώσει τον Μίχαϊ Κόρχουτ και βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες επαφές με τους μεταγραφικούς τους στόχους. Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι το όνομα του Λόρενς Ντε Μποκ ενώ εξετάζεται παράλληλα και η περίπτωση του Λουίς Ιμπάνιες, αν και για την ώρα υπάρχει απόκλιση των δυο πλευρών στο οικονομικό κομμάτι.

Η υπόθεση της απόκτησης παίκτη έχει προς το παρόν «παγώσει» και ουσιαστικές κινήσεις θα γίνουν μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ