Παντελίδης: «Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα»

Παντελίδης: «Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα»

Ο Έλληνας τεχνικός έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς με την ΑΕΛ Λεμεσού, σύμφωνα με τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία του Άρη από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού έχει λάβει υπ’ όψιν ο Σάββας Παντελίδης, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς. Ο Έλληνας τεχνικός έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει αύριο στην ΑΕΚ Αρένα και στοχεύει ξεκάθαρα στην πρόκριση.

Για το αυριανό παιχνίδι: «Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι οι ομάδες μου αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Από το προηγούμενο παιχνίδι ως σήμερα δουλέψαμε με σοβαρότητα. Είδαμε τα αρνητικά και τα θετικά μας. Αύριο τέτοια ώρα θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για την αρχική ενδεκάδα: «Κάποια πράγματα που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Όσο για τις αλλαγές στα πρόσωπα της ομάδας, θα δείτε τις αύριο. Έχω καταλήξει».

Για τον Ντάνιελ Λάρσον: «Είναι ένας λίγο διαφορετικός παίκτης. Θα δούμε κατά πόσο είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο αυριανό ματς».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από την ΑΕΛ: «Είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο. Είναι καλοδουλεμένη ομάδα, με μεγάλη συνοχή και έχουμε δώσει βάση σε όλα τα παιδιά».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου: «Έχει την ικανότητα να παίξει και πιο επιθετικά».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Άρη: «Η εικόνα του πρώτου ματς, που μπορεί να μην έχει σχέση με το δεύτερο, σου έδινε την εντύπωση ότι σταθήκαμε καλύτερα στο γήπεδο. Όποιος είδε το πρώτο ματς, θα πει ότι είμαστε καλύτεροι. Ο προπονητής πρέπει να είναι αισιόδοξος ότι έχει την καλύτερη ομάδα».

Για την κάρτα φιλάθλου στην Κύπρο: «Θεωρώ ότι είναι πολύ άσχημο να είναι άδεια τα γήπεδα. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να μάθω περισσότερα. Σίγουρα όποια ομάδα δεν έχει δίπλα τους φιλάθλους της αυτό είναι κακό και για την ίδια και για το θέαμα».

Για την εβδομάδα που μεσολάβησε: «Σε περίοδο προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική. Σε αγωνιστική περίοδο, όχι τόσο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ