Ώρα πρόκρισης για Άρη και Ατρόμητο

Ώρα πρόκρισης για Άρη και Ατρόμητο

Άρης και Ατρόμητος θέλουν να σφραγίσουν την πρόκρισή τους κόντρα σε ΑΕ Λεμεσού και Ντουνάισκα Στρέντα αντίστοιχα, δίνοντας και μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην Ελλάδα.

Ο Άρης μετά το 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης» ταξίδεψε στην Κύπρο με στόχο φυσικά την πρόκριση στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Europa League κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού (20:00).

Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους στο πρώτο ματς ωστόσο αυτό δεν μετουσιώθηκε και σε νίκη που θα τους έδινε το προβάδισμα για την πρόκριση.

Στην Κύπρο η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα έχει και την δυναμική συμπαράσταση του κόσμου της αλλά και του Θόδωρου Καρυπίδη που συνόδευσε την αποστολή ενώ αν καταφέρει να προκριθεί, στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την νορβηγική Μόλντε.

Όσον για τα πλάνα του Ελληνα τεχνικού, ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, οι Κόρχουτ, Βέλεθ, Ροζ και Σούντγκρεν στην άμυνα, Μπάσα, Ματίγια, Λάρσον, Φετφατζίδης στην μεσαία γραμμή με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης και τον Ντιγκινί πιο πίσω.

Από την άλλη για την ΑΕΛ δεν θα αγωνιστεί ο αρχηγός της, Ντόσα Τζούνιορ που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Πρόκριση του Άρη θα σημάνει και μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την χώρα μας, στην προσπάθεια που κάνει ώστε να ξεπεράσει την Κύπρο και να παραμείνει στην 15η θέση της κατάταξης της UEFA.

Να τελειώσει την δουλειά

Ο Ατρόμητος από την άλλη υποδέχεται την Ντουνάισκα Στρέντα (20:00) και έχει την πρόκριση στα χέρια του μετά τη νίκη με 2-1 κόντρα στην στην Σλοβακία.

Αν ο Ατρόμητος σφραγίσει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Europa League θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λέγκια Βαρσοβίας ή Κουόπιο με τους Πολωνούς να έχουν επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς μα τον Μέγερι να είναι κάτω από τα δοκάρια, τους, Κιβρακίδη, Ρισβάνης και Γούτα στην άμυνα, Μάντσον και Χαρίσης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, Ούμπιδες και Ενσικουλού θα είναι οι δύο μεσοεπιθετικοί και ο Βέλλιος με τον Μανούσο στην επίθεση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ