Έπεσε φωτοβολίδα στον διαιτητή του Κραϊόβα-Χόνβεντ (vid+pics)

Έπεσε φωτοβολίδα στον διαιτητή του Κραϊόβα-Χόνβεντ (vid+pics)

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Κραϊόβα-Χόνβεντ, από τον οποίο προκρίθηκε η πρώτη και θα παίξει με την ΑΕΚ, ο διαιτητής βρέθηκε στο έδαφος εξαιτίας ρίψης φωτοβολίδας.

Επεισοδιακό ήταν το ματς της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα με τη Χόνβεντ, με την πρώτη τελικά να προκρίνεται και να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αρχικά στο πρώτο ημίχρονο, οπαδοί της Χόνβεντ επιχείρησαν να επιτεθούν στους Ρουμάνους φιλάθλους, αλλά με την παρέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Το σοβαρότερο περιστατικό έγινε στο 120′ όταν έφυγε μία κροτίδα από τη ρουμανική κερκίδα, τραυματίζοντας τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος έμεινε στο έδαφος για λίγα λεπτά.

Τελικά η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Κραϊόβα προκρίθηκε νικώντας με 3-1 και την επόμενη Πέμπτη η ΑΕΚ θα παίξει στη Ρουμανία.

Αναμένονται βαριές «καμπάνες» από την UEFA, οι οποίες είναι άγνωστο αν θα επηρεάσουν και το πρώτο ματς με την «Ένωση» την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο να γίνουν και τα δύο ματς της Κραϊόβα με την ΑΕΚ χωρίς κόσμο, καθώς υπενθυμίζεται πως η «Ένωση» είναι ήδη τιμωρημένη εξαιτίας των επεισοδίων στον αγώνα με τον Άγιαξ πέρσι, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ