Κράιοβα – ΑΕΚ: Υψηλού κινδύνου χαρακτήρισε το ματς στη Ρουμανία η UEFA

Κράιοβα – ΑΕΚ: Υψηλού κινδύνου χαρακτήρισε το ματς στη Ρουμανία η UEFA

Η UEFA χαρακτήρισε ως υψηλού κινδύνου την αναμέτρηση της Κράιοβα κόντρα στην ΑΕΚ, ορίζοντας μάλιστα εκτός από παρατηρητή και υπεύθυνο ασφαλείας στο εν λόγω ματς.

Όλοι γίναμε μάρτυρες στα επεισόδια της Κράιοβα κόντρα στην Χόνβεντ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, με την UEFA να λαμβάνει γνώση και να προχωρεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Η διοργανώτρια αρχή έχει χαρακτηρίσει το εντός έδρας ματς της Κράιοβα κόντρα στην ΑΕΚ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League ως υψηλού κινδύνου, ενημερώνοντας σχετικά τις δύο ομάδες και βάζοντας επιπρόσθετα στους αξιωματούχους του ματς και παρατηρητή ασφαλείας.

Επίσης οι Ρουμάνοι αναμένεται να τιμωρηθούν με τουλάχιστον μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν αυτό θα αφορά και το ματς κόντρα στην Ένωση, αφού θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης και να επιβληθεί η ποινή μέχρι τις 8 Αυγούστου που είναι το εν λόγω ματς.

Μια πολύ πιθανή εξέλιξη είναι η απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της ΑΕΚ στη Ρουμανία αν και εφόσον δεν έχει επιβληθεί η ποινή των κεκλεισμένων, για να αποφευχθούν εστίες έντασης μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ