ΑΕΚ: «Χλωμός» για 11αδα ο Λιβάγια 

ΑΕΚ: «Χλωμός» για 11αδα ο Λιβάγια 

Μεγάλη συζήτηση για τον Μάρκο Λιβάγια και κατά πόσον θα είναι βασικός την Πέμπτη με τον Κλωναρίδη να κερδίζει πόντους.

Θα περίμενε κανείς με τον Νέλσον Ολιβέιρα να μην είναι 100% έτοιμος να είναι η πρώτη επιλογή για την θέση του φορ. Πάντως ο Μάρκο Λιβάγια κατάφερε να μην είναι φαβορί για την ενδεκάδα στο πρώτο ματς με την Κραϊόβα την Πέμπτη στην Ρουμανία.

Ο συνεπής στα καθήκοντα του μα λιγότερο ποιοτικός και αποτελεσματικός Κλωναρίδης κερδίζει… πόντους. Και ο Μιγκέλ Καρντόσο σκέφτεται να ξεκινήσει με αυτόν στην κορυφή του 4-2-3-1, όπως και απέναντι στην Μπασακσεχίρ στο φιλικό του ΟΑΚΑ. Με Μάνταλο-Ζεράλδες-Βέρντε πίσω του και τους Λιβάγια-Ολιβέιρα στον πάγκο για να υπάρχουν ως λύσεις.

Μα η ουσία είναι ότι ο Κροάτης δεν ξεκίνησε καλά την προετοιμασία, με το περίεργο ταξίδι του στην Κροατία προ αρκετών ημερών να έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης ακόμη και στα αποδυτήρια.

Αν είναι όλα καλά θα φανεί την Πέμπτη στο αρχικό σχήμα, με τον ποιοτικό Λιβάγια να είναι αδύνατον να χάνει την θέση του από τον μπαλαντέρ Κλωναρίδη αν δεν υπάρχει άλλο ζήτημα. Ειδικά στην πρεμιέρα του Μιγκέλ Καρντόσο σε επίσημο ματς, σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ