Αναστασίου: « Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού»

Αναστασίου: « Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού»

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το πρώτο παιχνίδι με την Λέγκια Βαρσοβίας για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Ατρόμητος αγωνίζεται την Πέμπτη με την Λέγκια Βαρσοβίας εκτός έδρας, στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Ο Γιάννης Αναστασίου στο περιθώριο του παιχνιδιού με την πολωνική ομάδα μίλησε για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του ώστε να γυρίσει με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πως του φαίνεται η Βαρσοβία: «Είναι πολύ ωραία πόλη, με ωραίο στάδιο και καλό καιρό.»

Για την φυγή του Κουλούρη: «Έφυγε ο Κουλούρης, αποκτήσαμε τον Βέλλιο στη θέση του και ευελπιστούμε πως ο Απόστολος θα έχει μια παρόμοια σεζόν και ελπίζουμε να είναι αυτός που πρέπει για να έχουμε τα γκολ που θέλουμε»

Για τα καλά στοιχεία του Ατρόμητου: «Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο, με πλάνο. Έχουμε αρετές στην επίθεση και την άμυνα, είναι αρχή της χρονιάς ακόμα δεν έχουμε δέσει αλλά μέσα από τα παιχνίδια ελπίζουμε πως θα δέσουμε»

Για τον Κορτ και το γεγονός πως πολλοί ποδοσφαιριστές σκοράρουν απέναντι σε πολωνικές ομάδες όταν φεύγουν από την χώρα κι αν πιστεύει πως μπορεί να γίνει πάλι κάτι τέτοιο: «Το ελπίζω»

Για το ποιους ποδοσφαιριστές θα προσέξει ο Ατρόμητος: «Πάντα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει ενδιαφέρον. Είναι αρκετά δύσκολο για όλες τις ομάδες αυτή την περίοδο. Η Λέγκια έχει ένα προβάδισμα γιατί έχει παίξει αρκετά παιχνίδια, από την άλλη έχουμε παίξει κι εμείς δυο παιχνίδια και προσπαθούμε να δέσουμε σαν σύνολο. Όλη η ομάδα θέλει προσοχή, παίζει με ρυθμό τους βοηθάει πολύ ο κόσμος, πρέπει να ελέγξουμε το τέμπο και να είμαστε αποφασιστικοί στις μονομαχίες»

Για το αν υπάρχει ανυπομονησία επειδή βρίσκεται απέναντι ένας αντίπαλος κι αν αναζητείται μια υπέρβαση: «Στον προηγούμενο γύρο ήταν σημαντικό για εμάς να κάνουμε το επόμενο βήμα. Όσο βρίσκεσαι σε αυτή την διοργάνωση και έρχεσαι να παίζεις σε τέτοια γήπεδα με τέτοια ατμόσφαιρα, είναι παιχνίδια που θες να παίξεις και έχει κίνητρο. Μπορούμε να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε σε τέτοιο επίπεδο. Το σημαντικό είναι να απολαύσουν οι παίκτες μου το παιχνίδι, κι έχοντας την αποφασιστικότητα νομίζω πως η ομάδα μου μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Ειδικά σε μια ομάδα όπως η Λέγκια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά. Πρέπει να βρούμε ρυθμό και να έχουμε τα πατήματά μας, έχουμε δουλειά ακόμα μπροστά μας».

Για το πως θα αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι σε σχέση με ότι είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια: «Τακτικά είναι διαφορετικά παιχνίδια, η Ντουνάισκα έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο, η Λέγκια είναι ισορροπημένη σε όλες τις γραμμές. Έχει παίκτες με εμπειρία και μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο, έπαιζαν Τσάμπιονς Λιγκ πριν δυο χρόνια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Το Πολωνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό και πρέπει να αντεπεξέλθουμε στο δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν και να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας να δημιουργήσουν ευκαιρίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ