Μέγιερι: «Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι»

Μέγιερι: «Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι»

Ο Μπάλαζ Μέγιερι εκπροσώπησε τους παίκτες του Ατρομήτου στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Λέγκια Βαρσοβίας, λέγοντας πως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πως η Ευρώπη αποτελεί ένα όνειρο και μία τεράστια πρόκληση για τους ίδιους.

Αποφασισμένος για την καλύτερη δυνατή προσπάθεια του Ατρομήτου φάνηκε ο Μπάλαζ Μέγιερι στην συνέντευξη Τύπου πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Λέγκια Βαρσοβίας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Ούγγρος γκολκίπερ τόνισε πως το ευρωπαϊκό ταξίδι αποτελεί ένα όνειρο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, αλλά και ένα τεράστιο κίνητρο να δείξουν την αξία τους. Επιπλέον στάθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του Ατρομήτου, αλλά και στην συγκέντρωση που θα πρέπει να διακατέχει όλη την αποστολή!

 Αναλυτικά οι δηλώσεις  του Μέγιερι στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν θεωρεί αρνητικό για τον Ατρόμητο πως δεν έχει ρυθμό: «Δεν είναι πρόβλημα γιαμΈ εμάς. Έχουμε αρχίσει ήδη τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Έχουμε ήδη δύο επίσημα παιχνίδια. Νομίζω ότι είναι ακόμα καλύτερα για εμάς ώστε να επικεντρωθούμε αυτή τη στιγμή μόνο στον στόχο μας».

Για τον Μέγιερι και για το που χρειάζεται προσοχή: «Πρέπει να είμαστε παντού συγκεντρωμένοι, Εήτθαμε εδώ για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε σε όλα τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου».

 Για το αν υπάρχει ανυπομονησία επειδή βρίσκεται απέναντι ένας αντίπαλος κι αν αναζητείται μια υπέρβαση: «Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον προπονητή. Πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο, πρέπει να το ευχαριστηθούμε αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δουλέψουμε πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι ώστε να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Για το αν δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε τέτοια γήπεδα και κόντρα σε τόσο σημαντικές ομάδες: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο για την Ευρώπη. Έχουμε ποιότητα κι ένα όνειρο που κυνηγάμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την αξία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ