Παντελίδης: «Πρώτος στόχος να βάλουμε γκολ»

Παντελίδης: «Πρώτος στόχος να βάλουμε γκολ»

Ο Άρης θα επιδιώξει να φύγει από τη Νορβηγία με τέρμα, όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Μόλντε.

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό πρώτο παιχνίδι του Άρη με τη Μόλντε (08/08, 8 μ.μ.)μ τονίζοντας πως η ομάδα του θα κυνηγήσει σκορ που θα θέσει βάσεις για πρόκριση. Ο προπονητής των κίτρινων χαρακτήρισε άδικη την τιμωρία που του επέβαλε η UEFA και τον κρατάει εκτός πάγκου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι παίκτες του θα εμφανιστούν έτοιμοι.

Για το αυριανό ματς: «Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε. Μια ομάδα με έντονο ρυθμό που είναι στη μέση του πρωταθλήματος, με συνοχή. Ντισαβαντάζ για εμάς είναι το πλαστικό γήπεδο, για τον αντίπαλο θετικό. Είναι πολύ σημαντικό το διάστημα αυτό, ακόμη και με μια προπόνηση υπάρχει βελτίωση, οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές. Η ομάδα έκανε δυο συνεχόμενα ταξίδια, στη Νορβηγία και πιο πριν στην Κύπρο και αυτό δεν βοήθησε. Όμως στην προπόνηση την Κυριακή και τη Δευτέρα τα παιδιά δούλεψαν αρκετά καλά. Αύριο είναι το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα θα βάλει τις βάσεις και θα δείξει αυτό που πρέπει».

Για το πλαστικό χορτάρι, στο οποίο δεν έχει συνηθίζει να παίζει ο Άρης: «Σίγουρα θα πρέπει να το γνωρίσουμε σήμερα και να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά και να μπούμε στις ιδιαιτερότητες του τερέν από νωρίς. Χρειάζεται συγκέντρωση, να δούμε τα υπέρ και τα κατά και όλα θα πάνε καλά».

Για την τιμωρία του από την UEFA: «Δεν έχω τιμωρηθεί ποτέ ξανά. Δεν δίνω τέτοια δικαιώματα. Είναι άδικο, αυτό που έγινε στην Κύπρο δεν ήταν καλό, ο οποιοσδήποτε θα γυρνούσε να κοιτάξει. Δεν νομίζω, όμως, ότι η ομάδα μέσα στο γήπεδο επικεντρώνεται στον πάγκο. Ο Άρης θα γίνει καλύτερος προπονητής από μένα».

Για το πώς βλέπει το παιχνίδι με τη Μόλντε σε σχέση με αυτά κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού που προηγήθηκαν: «Είναι τελείως διαφορετικό ματς. Δεν πρέπει να προσπαθήσεις να μη χάσεις αλλά να πάρεις πράγματα».

Για το αν έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα: «Εδώ και δυο μέρες. Είδα κάποια πράγματα στην προπόνηση. Είχα να αποφασίσω μεταξύ των καλύτερων, πολύ θετικό για έναν προπονητή».

Για τη Μόλντε: «Είναι ομάδα μεσοεπιθετικά πολύ γρήγορη και επικίνδυνη. Όχι ότι η άμυνά της είναι κακή, αλλά τα θετικά της είναι ότι έχει αυτοματισμούς στην επίθεση, ξέρει να χρησιμοποιεί το γήπεδο, για μεγάλο διάστημα ανεβάζει εντάσεις και ασκεί πίεση στον αντίπαλο».

Για τις προπονήσεις στην περίοδο της προετοιμασίας: «Επανειλημμένα λέω ότι οι προπονήσεις δεν έχουν μόνο να κάνουν με το ματς αλλά και πως θα παρουσιαστείς το πρωτάθλημα. Αν εμείς έχουμε κάνει 55 ο αντίπαλος έχει 400 ως τώρα. Όλα παίζουν ρόλο, και οι λεπτομέρειες σε αυτό το επίπεδο».

Για τον αν ο αγώνας θα βασιστεί στην τακτική: «Δεν υπάρχει παιχνίδι χωρίς τακτική. Αν δεν σχεδιάζεις παιχνίδι με στρατηγική για να σταματήσεις τον αντίπαλο και δεν παρατηρείς τις αδυναμίες του είναι σαν παίζει ένα κοπάδι γίδια. Δεν μπορούμε ως ομάδα να αμυνθούμε πολλή ώρα και δεν θέλουμε, πρώτος στόχος είναι να πετύχουμε ένα τέρμα».

Για το αν περιμένει ανεβασμένη απόδοση από την ομάδα: «Από κάποια παιδιά περιμένω περισσότερα, τα είπαμε και μετά το ματς. Την ομάδα την ξέρω, από την πρώτη προπόνηση κάτι δεν πήγαινε καλά, φταίει η ζέστη ίσως. Τώρα οι συνθήκες είναι καλύτερες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ