Τρομερές εικόνες από τον αγωνιστικό χώρο-παγίδα της Μπασακσεχίρ (pics)

Τρομερές εικόνες από τον αγωνιστικό χώρο-παγίδα της Μπασακσεχίρ (pics)

Οι φωτογραφίες από τον αγωνιστικό χώρο του κατά τα άλλα υπερσύγχρονου «Μπασακσεχίρ Fatih Terim Stadyumu» προκαλούν αίσθηση.

Το «Basaksehir Fatih Terim Stadyumu» είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και καινούργια γήπεδα στην Τουρκία. Το χωριτικότητας 17.156 θεατών γήπεδο της Μπασακσεχίρ, άνοιξε τις πύλες του μόλις πριν από πέντε χρόνια, καθώς δόθηκε στην τουρκική ομάδα στις 26 Ιουλίου 2014. Κάτι που σημαίνει ότι έχει όλες τις προδιαγραφές να είναι ένα ποδοσφαιρικό στολίδι. Και είναι. Αλλά μόνο απ’ έξω και παντού, πλην του αγωνιστικού χώρου.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν διαπιστώσει από την προπόνηση της Τρίτης ότι το χορτάρι στο γήπεδο της αντιπάλου τους ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Στην όψη όλα έδειχναν καλά, αλλά όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα και οι παίκτες πάτησαν στον αγωνιστικό χώρο, διαπίστωσαν ότι σε κάθε έντονη ενέργεια, μεγάλα κομάτια χλοοτάπητα ξεκολλούσαν ή δημιουργούσαν μεγάλες τρύπες.

Ωστόσο τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα την ημέρα του αγώνα. Με τις εικόνες από τις τρύπες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μπασακσεχίρ να προκαλούν αίσθηση. Φαινόμενο όχι συνηθισμένο σε αγώνες επιπέδου Champions League, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ μεγάλα προβλήματα στους ποδοσφαιριστές. Κάτι, ωστόσο, που ευτυχώς αποφεύχθηκε για τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Επί της ουσίας, ειδικά μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα στο «Fatih Terim Stadyumu», ο αγωνιστικός χώρος ήταν μια μεγάλη «παγίδα» για τους ποδοσφαιριστές. Καθώς κάθε φάση μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό. Ενώ λόγω της κατάστασης, ήταν εξαιρετικά δύσκολο και τις δύο ομάδες να παίξουν συρτά την μπάλα στα σημεία όπου το πρόβλημα ήταν πιο έντονο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ