Έρχεται… Τραμπζονσπόρ για την ΑΕΚ

Έρχεται… Τραμπζονσπόρ για την ΑΕΚ

Η Τραμπζονσπόρ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Σπάρτα Πράγας, ισοφάρισε στο τελικό 2-2, με την ΑΕΚ να περιμένει το νικητή του ζευγαριού.

Άλλη μια «ελληνοτουρκική μάχη» φαίνεται στον ορίζοντα, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) της Τραμπζονσπόρ στην έδρα της Σπάρτα Πράγας. Η ΑΕΚ σε περίπτωση που περάσει στον επόμενο γύρο, θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού.

Οι Τσέχοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Κόστα στο 16′ και Κάνγκα στο 68′. Όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα της Τραπεζούντας βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Όλα άλλαξαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Τραμπζονσπόρ μείωσε σε 2-1 στο 84′ με γκολ του Εκουμπάν, για να φέρει το παιχνίδι στα «ίσια» ο Σόρλοθ με εκπληκτικό βολέ.

Το τελικό 2-2 δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην τουρκική ομάδα, η οποία περιμένει την επόμενη εβδομάδα στην «καυτή» της έδρα τους Τσέχους, για να πανηγυρίσει την πρόκριση. Από τη μεριά της η ΑΕΚ, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ρουμάνων, ρίχνοντας και «κλεφτές» ματιές στο παιχνίδι της Τουρκίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ