Η Μάντσεστερ Σίτι στο ΟΑΚΑ: Σκάουτερ στο ΑΕΚ-Κραϊόβα

Η Μάντσεστερ Σίτι στο ΟΑΚΑ: Σκάουτερ στο ΑΕΚ-Κραϊόβα

Εκπρόσωποι ευρωπαϊκών ομάδων την Πέμπτη στο άδειο ΟΑΚΑ για την ρεβάνς του Δικεφάλου με την ρουμανική ομάδα.

Η ΑΕΚ την Πέμπτη υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κραϊόβα στην ρεβάνς του 0-2 της Ρουμανίας, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Και παρότι το αθηναϊκό γήπεδο θα είναι άδειο λόγω τιμωρίας του Δικεφάλου, οι δυο ομάδες βρήκαν την «χρυσή τομή» και η παρουσία των σκάουτερς θα καλυφθεί μέσω των 200 προσκλήσεων που δικαιούνται οι Ρουμάνοι ως φιλοξενούμενοι. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και την προηγούμενη εβδομάδα στο «Ιόν Ομπλεμένκο».

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα η γηπεδούχος δικαιούται μόνο 50 διαπιστεύσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα συμπεριλαμβανομένων και των παικτών και του επιτελείου ενώ, σε αυτές προστίθενται άλλες 20 προσκλήσεις για το ΔΣ. Όσο για τους φιλοξενούμενους, δικαιούνται 200 προσκλήσεις. Έπειτα από συνεννόηση των δύο ομάδων η ΑΕΚ είχε δώσει μέρος των δικών της προσκλήσεων σε σκάουτερς και στον πρώτο αγώνα.

Ως τώρα, εκτός της Τράμπζονσπορ που μετά το «Ιόν Ομπλεμένκο» θα είναι και στο ΟΑΚΑ, έχουν ειδοποιήσει πως θα δώσουν το παρών στο ΟΑΚΑ, σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι και γενικότερα του Σίτι γκρούπ όπως επίσης και άνθρωποι των Νόργουιτς, Ρέιντζερς. Φυσικά, μέχρι την Πέμπτη η σχετική λίστα μπορεί να μεγαλώσει και περισσότερο καθώς δεν είναι απίθανο να ενημερώσει και η Σπάρτα Πράγας πως θα παρευρεθεί εκπρόσωπος της στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ