Άρης: Η αποστολή για το θαύμα κόντρα στη Μόλντε

Άρης: Η αποστολή για το θαύμα κόντρα στη Μόλντε

Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να ανακοινώσει μετά το τέλος της προπόνησης τους εκλεκτούς του ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Μόλντε.

Η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μόλντε στο Κλεάνθης Βικελιδης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ θα ολοκληρωθεί με το απογευματινό πρόγραμμα εκγύμνασης. Στη συνέχεια ο Σάββας Παντελίδης θα ανακοινώσει και την αποστολή ενόψει του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε οτι αφορά το βασικό σχήμα, αναμένεται όμως να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Νορβηγία. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Φετφατζίδης και Λάρσον, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Γιουνές.

Ο Σάββας Παντελίδης θα μιλήσει (στις 6 30 μ. μ) στο Κλεάνθης Βικελιδης στους εκπροσώπους του τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα. Η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Μόλντε, Έρλινγκ Μόε είναι προγραμματισμένη για τις 8 μ. μ, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες της νορβηγικής ομάδας θα προπονηθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ