Κάβριτς: «Τεράστια ποιότητα ο ΠΑΟΚ, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Κάβριτς: «Τεράστια ποιότητα ο ΠΑΟΚ, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Ο μεσοεπιθετικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας Αλεξάντερ Κάβριτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει τίποτα να χάσει κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο μεσοεπιθετικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Αλεξάντερ Κάβριτς, στάθηκε σε δηλώσεις του στην ποιότητα του ΠΑΟΚ, τόνισε πως αυτός μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος αγώνας που έχει παίξει ποτέ η ομάδα του, ξεκαθαρίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν έχουν τίποτα να χάσουν στα παιχνίδια που έρχονται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια ποιότητα. Θα αναλύσουμε λεπτομερώς τον τρόπο που παίζει. Για πολλούς από εμάς, αυτός μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε παίξει ποτέ. Χρειαζόμαστε μέγιστη συγκέντρωση σε τέτοιες μονομαχίες, καθώς ακόμη και ένα μικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο για όλες τις προσπάθειές μας.

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε σε αυτή την περίπτωση. Θα δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πηγαίνουμε βήμα, βήμα, πρώτα έχουμε το ματς με την Σέρεντ το Σάββατο, και στη συνέχεια μπορούμε να σκεφτούμε πλήρως το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ