Τραμπζονσπόρ – Σπάρτα Πράγας 2-1

Τραμπζονσπόρ – Σπάρτα Πράγας 2-1

Η Τραμπζονσπόρ επικράτησε 2-1 της Σπάρτα Πράγας και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Με γκολ στις καθυστερήσεις (98′) κι ενώ είχε χάσει πέναλτι, η Τράμπζονσπορ επικράτησε 2-1 της Σπάρτα Πράγας πήρε το εισιτήριο για τα play off του Europa League και έρχεται στο δρόμο της ΑΕΚ.

Ενδιαφέρον ως το σφύριγμα της λήξης, είχε η αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με την Σπάρτα Πράγας.

Οι δύο ομάδες είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Τσεχία, με τους Τούρκους να έχουν προβάδισμα πρόκρισης, λόγω των εκτός έδρας γκολ.

Στη ρεβάνς όμως, ήταν όλα ανοιχτά…

Η ομάδα του Ουνάλ Καραμάν μπήκε με φόρα στην αναμέτρηση και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Αλεξάντερ Σέρλοθ. Η Σπάρτα προσπάθησε να αντιδράσει όμως η Τραμπζονσπόρ κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, η Σπάρτα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 78’ με τον Χλόζεκ (1-1).

Στο 88’ ο Πλάβτσιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους Τσέχους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις, η Τράμπζονσπορ κέρδισε πέναλτι και μπορεί ο Νουακαέμε να αστόχησε, ο Νόβακ όμως «έγραψε» από κοντά το τελικό 2-1.

Πρώτο παιχνίδι στο κεκλεισμένο των θυρών ΟΑΚΑ την Πέμπτη 22 Αυγούστου και η ρεβάνς στην Τραπεζούντα την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ