Ματίγια: «Περήφανος για την ομάδα μου, το πιστέψαμε αλλά ήταν τυχεροί»

Ματίγια: «Περήφανος για την ομάδα μου, το πιστέψαμε αλλά ήταν τυχεροί»

Ο Χαβιέ Ματίγια δήλωσε περήφανος για τον Άρη και την προσπάθεια που έκανε, τονίζοντας πως η Μόλντε ήταν τυχερή στο αποψινό παιχνίδι.

Ο Άρης τα έδωσε όλα το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Μόλντε, αλλά το γκολ του Μπολί στο 15ο λεπτό της παράτασης του στέρησε μία μεγάλη πρόκριση.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ του πρώτου γκολ των «κίτρινων» Χαβιέ Ματίγια, δήλωσε περήφανος για την ομάδα του και την προσπάθεια που έκανε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά είπε: «Τη στιγμή που μπήκε το γκολ είπα ότι είναι κάτι σημαντικό για να το πιστέψουμε και να ασκήσουμε πίεση και να τρομάξουμε τη Μόλντε στο πρώτο ημίχρονο. Η αλήθεια είναι ότι μπήκαν άνετοι στον αγώνα. Με τα γκολ που πετύχαμε μπορέσαμε να ασκήσουμε πίεση και μάλιστα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Για το τι τελικά έγινε και χάθηκε η πρόκριση: «Από την πρώτη στιγμή, ήμασταν καλύτεροι. Και ψυχολογικά. Δεν έχω ξαναζήσει μία κατάσταση που να είμαστε τόσο ανώτεροι και να μη παίρνουμε την πρόκριση. Μία σχεδόν φορά χτύπησαν στο τέρμα μας και πήραν την πρόκριση. Ήταν τυχεροί. Κάναμε ευκαιρίες και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί».

Για το αν η πρόκριση χάθηκε στη Νορβηγία: «H αλήθεια είναι ότι όντως ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα. Εμείς πιστέψαμε ότι στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας, μπορούσαμε να το ανατρέψουμε ή να φτάσουμε κοντά όπως και έγινε. Είμαι περήφανος. Αξίζουμε και μπορούμε. Αυτό δείχνει τη δυναμική της ομάδας μας και ο αποκλεισμός είναι άδικος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ