ΑΕΚ: Ομιλία Καρντόσο στα Σπάτα -«Μαζί να βρούμε τις λύσεις»

ΑΕΚ: Ομιλία Καρντόσο στα Σπάτα -«Μαζί να βρούμε τις λύσεις»

Λίγες ώρες μετά την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ με την Κραϊόβα στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στους παίκτες του Δικεφάλου

Κάκιστη εικόνα παρουσίασε χθες η ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Καρντόσο να βαρύνεται της εμφάνισης του Δικεφάλου κόντρα στην Κραϊόβα. Ο Πορτογάλος προπονητής μάλιστα σήμερα πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης μάζεψε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Και εκείνο που τους ζήτησε, σε ήρεμους τόνους, είναι να κάνουν όλοι μαζί μια συζήτηση, προκειμένου να λύσουν όλα τα ζητήματα. «Όλοι μαζί πρέπει να βρούμε τι φταίει. Τι έχει πάει στραβά. Έχω δει πράγματα, έχω κάνει μια πρώτη ανάλυση του παιχνιδιού. Όμως θέλω την δική σας άποψη και πάντα αυτό που θέλω είναι να ακούω την δική σας γνώμη.

Θέλω τα πάντα να τα συζητάμε μαζί και μαζί να βρίσκουμε τις λύσεις γιατί είμαστε μια ομάδα και πρέπει να λειτουργούμε πάντα ως μια ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός, που αυτή την φορά δεν ήθελε να κάνει ο ίδιος απλώς μια ακόμα ομιλία στα αποδυτήρια, αλλά επεδίωξε συζήτηση με τους παίκτες του.

Μάλιστα τον λόγο πήραν ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ