Αφήνει πίσω του τον Αγιαξ και επικεντρώνεται στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Αφήνει πίσω του τον Αγιαξ και επικεντρώνεται στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, βάζοντας ως στόχο την πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας που θα τους βάλει στους ομίλους του Europa League.

Οι μάχες με τον Άγιαξ ανήκουν στο παρελθόν. Επόμενος στόχος του Δικεφάλου είναι η πρόκριση στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League. Για να συμβεί αυτό πρέπει ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας στα Play Offs της διοργάνωσης. Εκεί λοιπόν στρέφουν άπαντες την προσοχή τους.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά την Παρασκευή (16.08) στη Νέα Μεσημβρία και δούλεψαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στη μάχη του Άμστερνταμ έβγαλαν ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο με τρεξίματα και διάφορες ασκήσεις.

Οι υπόλοιποι έδωσαν μία φιλική μάχη με την Κ19. Οι Μεγάλοι επικράτησαν με 3-0 των Μικρών με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει τη δυνατότητα να δει σε δράση παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και τον Πάμπλο Γκαρσία να μετράει τις δυνάμεις των δικών του ποδοσφαιριστών.Το ιατρικό δελτίο της ομάδας μετά τους αγώνες με τους Ολλανδούς έμεινε λευκό και ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα σχέδιά του για το παιχνίδι της Μπρατισλάβας χωρίς προβλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ