Κασίμπα – Τράμπζονσπορ 1-1

Κασίμπα – Τράμπζονσπορ 1-1

Στο 1-1 κόντρα στην Κασίμπασα έμεινε η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ, Τράμπζονσπορ, στραβοπατώντας στο πρώτο της ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν της Κωνσταντινούπολης η Τράμπζονσπορ, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κασίμπασα στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στα playoffs του Europa League (22/8, 21:00) άνοιξε το σκορ με τον Αλεξάντερ Σέρλοτ μετά από ασίστ του Αμπντουλκαντίρ Εμούρ στο 34ο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι άμεσα απάντησαν με τον Καρά να «γράφει» το 1-1 στο 40′.

 

Στην επανάληψη το ματς δεν είχε ρυθμό, ενώ έγιναν και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.  Ο Σόρλοτ αστόχησε στο 80ο λεπτό από καλή θέση για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ λίγο αργότερα από γύρισμα του Νουακέμε, ο Εκομπάν κόπηκε από τον Φερνάντες πριν τελειώσει τη φάση. Μοιραία το παιχνίδι έμεινε στο 1-1 ως το τελικό σφύριγμα.

Η σύνθεση της Τράμπζονσπορ: Τσακίρ, Ζοάο Περέιρα, Ιβανίλντο Φερνάντες, Κάμπι, Νόβακ, Σόσα, Όμπι Μίκελ (58′ Παρμάκ), Σαρί (58′ Εκουμπάν), Εμούρ (89′ Ερντογάν), Νουακαέμε, Σέρλοτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ