Ο ΠΑΟΚ με τσάρτερ στη Σλοβακία

Ο ΠΑΟΚ με τσάρτερ στη Σλοβακία

Ο Δικέφαλος πάει στη Μπρατισλάβα για να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στη Σλόβαν για πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ πετάει με τσάρτερ για τη Σλοβακία, όπου αύριο (22/8) στις 22:00 θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play-offs του Europa League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο (κάνουν αποθεραπείες), αλλά και στον ανέτοιμο αγωνιστικά Πόντους Βέρνμπλουμ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Ντούγκλας Αουγκούστο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Στοχ, Λάμπρου, Γαϊτανίδη, Πέλκα, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Το πρόγραμμα της ημέρας (21/8) έχεις ως εξής για τον ΠΑΟΚ:

Στις 20:00 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.

Στις 21:00 θα προπονηθεί στο γήπεδο «Tehelne pole».

Οι γηπεδούχοι έχουν προγραμματίσει την προπόνησή τους για τις 19:00 και μισή ώρα νωρίτερα την συνέντευξη Τύπου του Γιαν Κόζακ και ενός ποδοσφαιριστή.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (23/8), αφού πρώτα προπονηθεί στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ