«Ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα έχει θάρρος και θράσος»

«Ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα έχει θάρρος και θράσος»

Ο Τσουρέλας μίλησε για τον φετινό Δικέφαλο και τις προοπτικές της ομάδας.

Την ανάλυση της εικόνας του ΠΑΟΚ στα δυο παιχνίδια με τον Άγιαξ, αλλά και την επόμενη μέρα για τον Δικέφαλο έκανε ο Απόστολος Τσουρέλας μιλώντας στον FOCUS 103,6.

Αρχικά είπε: «Από τα παιχνίδια με τον Άγιαξ, ο ΠΑΟΚ είχε να κερδίσει πάρα πολλά κι ας έχασε την πρόκριση. Ο προπονητής είχε πει πριν το παιχνίδι ότι θα πάνε να παίξουν με θάρρος και θράσος και αυτό είδαμε να γίνεται. Αυτές τις δυο λέξεις, πρέπει να τις υιοθετήσουν στον ΠΑΟΚ, αυτές να είναι οι αρχές τους και να τις κάνουν Ευαγγέλιο. Ο ΠΑΟΚ αυτό το είχε, αλλά δεν το έβγαζε. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι τους, παίκτες και προπονητής γι’ αυτή τη νοοτροπία που έχουν και μας την έδειξαν».

Για τον Φερέιρα τόνισε: «Είναι έξυπνος ο Φερέϊρα, γιατί κράτησε τον ίδιο «κορμό» με πέρσι και όπως είδατε εάν παίρναμε φορ, θα έμενε έξω ο Άκπομ, ο οποίος κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Όσον αφορά στον Μπίσεσβαρ, ήταν καταπληκτικός, τόσο επιθετικά όσο και στα μαρκαρίσματα και πλέον δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι είναι η ποιοτικότερη μεταγραφή, η πιο σπουδαία της δεκαετίας».

Για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα, μια προσθήκη έγινε του Εσίτι και η τοποθέτηση του Ελ Καντουρί στη θέση «8» δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται διαφορετικό χαφ εκεί και αυτός πρέπει να είναι ο μεταγραφικός στόχος, ένας παίκτης στα χαφ. Ο Βέρνμπλουμ και ο Μαουρίσιο που θα επιστρέψουν, δεν θα είναι έτοιμοι, θα πρέπει να πάμε μέχρι τον Δεκέμβριο για να τους δούμε 100% καλά. Άρα, χρειάζεται παίκτης στο κέντρο οπωσδήποτε».

Για τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Είμαι επιφυλακτικός για τη Σλόβαν, αυτοί μπορεί να παίξουν τον τελικό της ζωής τους. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει εκεί χωρίς υπεροψία και να έχει στόχευση στην άμυνα στο πρώτο παιχνίδι, για να πάρει το αποτέλεσμα και να έρθει να παίξει την πρόκριση στην Τούμπα. Θα έπρεπε να κάνουν κάποια φιλικά παιχνίδια στην Τούμπα, νωρίτερα, για να μάθουν οι καινούργιοι το γήπεδο. Ο Εσίτι μπήκε μέσα με τον Άγιαξ και τα έχασε. Μπήκε σε ξένο γήπεδο, αν και οι φίλαθλοι ήταν της ομάδας τους. Έπρεπε να είχαν παίξει ένα-δυο ματς φιλικά, νωρίτερα, για να μάθουν οι παίκτες το γήπεδο, την ατμόσφαιρα, τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ