«Ο ρόλος του φαβορί μπορεί να αποπροσανατολίσει τον ΠΑΟΚ»

«Ο ρόλος του φαβορί μπορεί να αποπροσανατολίσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Τσάβριτς τόνισε ότι ο Δικέφαλος είναι ένα δυνατό ευρωπαϊκό κλαμπ.

Ο Αλεξάνταρ Τσάβριτς μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Σλόβαν Μπρατισλάβας αναφέρθηκε στην αυριανή (22/8) μάχη με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός αρχικά τόνισε: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, όμως στα Κύπελλα Ευρώπης ο ρόλος του φαβορί μπορεί να σε αποπροσανατολίσει. Ξεκινάμε από το 0-0 και όλα είναι ανοιχτά. Δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αντιθέτως πιστεύουμε στις ικανότητές μας και ανυπομονούμε γι’ αυτήν την πρόκληση».

Για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα στην Σλόβαν: «Είναι ένα μεγάλο ματς, όμως δεν πρέπει να έχουμε επιπλέον πίεση. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όπως σε κάθε άλλη μονομαχία. Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε τη δυνατότητα να δείξουμε τις ικανότητές μας απέναντι σε ένα δυνατό ευρωπαϊκό κλαμπ. Αν δώσεις το 100% στο γήπεδο, το ποδόσφαιρο θα σου το επιστρέψει πίσω. Είναι αναγκαίο να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι πιθανότατα το γήπεδο θα είναι γεμάτο: «Όλοι θέλουμε η Τέχελνε Πόλε να είναι κατάμεστη. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας σε αυτές τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ. Μας έχουν δώσει δύναμη και μας βοήθησαν πολλές φορές σε δύσκολες στιγμές στο παρελθόν. Θα είναι μια δύσκολη μάχη μέσα στο γήπεδο και θα είναι πολύ σημαντικό για μας να νιώθουμε ότι τους έχουμε στο πλευρό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ