Κόζακ: «Η προσοχή μας στην άμυνα»

Κόζακ: «Η προσοχή μας στην άμυνα»

Το βάρος στην άμυνα θα ρίξει η Σλόβαν Μπρατισλάβας όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιαν Κόζακ λίγο πριν η αποστολή των Σλοβάκων αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας Γιαν Κόζακ, λίγο πριν αναχωρήσουν οι Σλοβάκοι για την Θεσσαλονίκη μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αρχικά αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην ομάδα του: «Μερικοί παίκτες έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά πιστεύω ότι όλοι θα είναι έτοιμοι για το ματς. Όλοι γνωρίζουμε τι μας περιμένει. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε, διότι δεν έχουμε παίξει πολλά ματς σε τέτοιες συνθήκες, αλλά την ίδια ώρα θέλουμε να προκριθούμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και να προκριθούμε».

Για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ είπε: «Φυσικά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς “δείχνει” και την τακτική προσέγγισή μας. Θα αγωνιστούμε δυνατά, αλλά όχι ιδιαίτερα επιθετικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα.

Την ίδια ώρα όμως δεν μπορούμε να παίξουμε για το 0-0, αυτό θα είναι πολύ επικίνδυνο. Ο αντίπαλος θα πρέπει να έχει… το νου του και να αισθάνεται ότι είμαστε επικίνδυνοι σε κάθε ευκαιρία για αντεπίθεση που θα έχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ