ΠΑΟΚ: Στον «τελικό» με Λημνιό και Σοάρες

ΠΑΟΚ: Στον «τελικό» με Λημνιό και Σοάρες

Με μοναδική απουσία αυτή του Λέο Μάτος ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με ότι καλύτερο διαθέτει ο Αμπέλ Φερέιρα στο αποψινό παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη-πρόκριση στους ομίλους του Europa League δεν σκέπτονται στον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη θεωρεί την αναμέτρηση με τους Σλοβάκους  ως το δεύτερο πιο σημαντικό παιχνίδι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Γι’ αυτό άλλωστε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε στα μέλη της αποστολής για την κρισιμότητα του αγώνα  και το πόσο σημαντική είναι για τον σύλλογο η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Αμπελ Φερέιρα έχει καταστρώσει τα πλάνα του και σε ό,τι αφορά στο σχήμα που αναμένεται να κατεβάσει δεν αναμένονται μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα στη Σλοβακία. Ο Πασχαλάκης αναμένεται να καθίσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα στη δεξιά πλευρά θα παίξει ο Σοάρες λόγω της απουσίας του Μάτος, στην αριστερή ο Γιαννούλης και κεντρικό δίδυμο θα αγωνιστούν οι Κρέσπο και Βαρέλα.

Στα χαφ ο Εσίτι θα έχει δίπλα του τον Καντουρί, ενώ οι Μπίσεσβαρ και Πέλκας θα έχουν επίσης θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Για τη δεξιά πλευρά της επίθεσης είναι πιθανό να παίξει ο Λημνιός, μετά τη θετική του εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό αντί του Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσούμπα Ακπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ