Μπίσεσβαρ: Είμαι πολύ απογοητευμένος, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Μπίσεσβαρ: Είμαι πολύ απογοητευμένος, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας πως είναι πολύ απογοητευμένος επειδή δεν προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει από αύριο άπαντες στην ομάδα να γυρίσουν σελίδα, διότι μπροστά υπάρχει μία δύσκολη σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και παρά το γεγονός ότι νίκησε με 3-2 στην Τούμπα, αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως είναι πολύ απογοητευμένος, αλλά πρέπει η ομάδα να γυρίσει σελίδα από αύριο κιόλας, διότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μπροστά του μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μπίσεσβαρ:

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες που παίζουν όλοι πίσω από την σέντρα το περιμέναμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο. Φτιάξαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Είμαι πολύ λυπημένος, δεν είχαμε τύχη. Αυτή είναι η πραγματικότητα, πρέπει να συνεχίσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το πρώτο ματς: «Μπορούμε να το πούμε. Η ομάδα δεν έπαιξε άσχημα στην Σλοβακία. Μπορούσαμε να πετύχουμε και γκολ εκεί. Σε τέτοιες διοργανώσεις οι λεπτομέρειες στοιχίζουν. Το είδαμε και με τον Αγιαξ αυτό. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να περάσουμε, αλλά δεν το καταφέραμε».

Για το πώς θα ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ το σοκ του αποκλεισμού: «Η απογοήτευση θα πρέπει να κρατήσει μέχρι αύριο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Την Κυριακή έχουμε πάλι παιχνίδι, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Πρέπει να αλλάξουμε τσιπ, να γυρίσουμε σελίδα. Εχουμε δύσκολη σεζόν, όμως έχουμε καλή ομάδα και πάμε να πετύχουμε τους εγχώριους στόχους μας».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Αμυντικά μας λείπει η συγκέντρωση, επιθετικά είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Με την είσοδο ενός ακόμα επιθετικού βρήκαμε έναν ακόμα στόχο, βγήκαν οι σέντρες πιέσαμε. Τα γκολ που θέλαμε δεν ήρθαν, δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ