Εσίτι: «Ο αποκλεισμός μας πίκρανε, ο ΠΑΟΚ άξιζε να περάσει»

Εσίτι: «Ο αποκλεισμός μας πίκρανε, ο ΠΑΟΚ άξιζε να περάσει»

Ο Άντερσον Εσίτι χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ «πικρό», λέγοντας όμως ότι η ομάδα θα πρέπει να εστιάσει την προσοχή τις στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας παρά την νίκη με 3-2 στην Τούμπα. Το φετινό μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου», Άντερσον Εσίτι, μίλησε για το παιχνίδι με τους Σλοβάκους, δηλώνοντας απογοητευμένος για τον αποκλεισμό. Παράλληλα όμως, έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη, τονίζοντας ότι ο «δικέφαλος» θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εσίτι:

Για τον αποκλεισμό παρά τη νίκη: «Ο αποκλεισμός μου αφήνει πίκρα συναισθήματα, γιατί η ομάδα άξιζε να περάσει. Από εδώ και πέρα έχουμε μόνο τις εγχώριες διοργανώσεις και θα πρέπει να εστιάσουμε εκεί. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γκολ, και η ομάδα τους ήρθε εδώ παίζοντας καθαρά αμυντικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για το αν χάθηκε η πρόκριση στην Μπρατισλάβα: «Ναι, προφανώς, αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση σήμερα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί σε όλα τα παιχνίδια γκολ: «Ορισμένες φορές φταίει η τύχη και άλλες φορές επικρατεί σύγχυση στην άμυνα».

Για την φυσική του κατάσταση: «Αισθάνομαι πολύ καλά, ανεβαίνει η ψυχολογία μου συνεχώς από τη στιγμή που παίρνω φανέλα βασικού, δέθηκα πολύ με την ομάδα, και μέρα με την μέρα θα γίνομαι ακόμα καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ